Het verborgen talent van Max Verstappen

Max Verstappen is voor ons al de koning van het circuit. Als Nederlanders zijn we meer dan eens ontzettend trots op ‘onze’ Max. Zijn succes achter een PlayStation in plaats van een stuur is echter minder bekend bij het grote publiek. Jammer, want hij blijkt niet alleen op de racebaan een wonderkind te zijn. Ook wanneer het aankomt op uitblinken in FIFA behoort Max tot de wereldtop.

Hoge plek in de FIFA-ranglijst voor Max

De FIFA-ranglijst wordt bijgehouden Futwiz. Zij constateerden dat Max in zijn hoogtepunt de 14e plek had op de wereldranglijst. Het feit dat deze positie werd behaald tijdens een periode dat er geen Formule 1 werd gereden, doet niets af aan de prestatie. Er spelen wereldwijd namelijk miljoenen mensen FIFA. De Top 15-positie was niet van lange duur. Later daalde Max af naar de 35e positie. Via de 86e en 445e plek eindigde hij uiteindelijk op de 660e plek.

Toch blijft zijn hoge plaats in het klassement natuurlijk een prestatie om trots op te zijn. Het is dan ook begrijpelijk dat hij een speciale koffer met zich meeneemt op reis. Op die manier kan hij ook in zijn hotelkamer of in het vliegtuig blijven gamen. Dat gamen doet hij via de spelmodus Ultimate Team. Hierin kan je zelf een eigen droomteam samenstellen. Met deze 100 beste FIFA-spelers zit het met dat droomteam wel goed.

Max Verstappen gaat lekker

Als je het ons vraagt is Max Verstappen living the dream. Niet alleen heeft hij een geschiedenis van mooie vriendinnen, ook zit hij er lekker warmpjes bij, als we zijn salaris moeten geloven. Zijn succesvolle carrière achter het stuur en nu ook zijn verborgen FIFA-talent bevestigen alleen maar wat wij al wisten: Max is lekker bezig.