Als je graag op je zij slaapt dan word je vast wel eens vervelend wakker vanwege een slapende arm. Een bedrijf genaamd Sonu heeft nu de oplossing gevonden waardoor je hier nooit meer last van hebt. Ze maken namelijk een matras met verwijderbare kussens waardoor er ruimte is voor je arm. Perfect voor lepeltje-lepeltje liggen dus.

Nooit meer een slapende arm dankzij dit revolutionaire matras

Omdat het systeem met twee kussen werkt, kan je zelf bepalen hoe diep je jouw arm wil laten zakken. Hierdoor kan je heel de nacht slapen zonder dat je van kant moet wisselen om de druk op je armen te verminderen. Het voorkomen van een slapende arm is trouwens zeker niet de enige functie van dit bed. De bedden zijn namelijk gemaakt om je ruggengraat recht te houden, wat veel minder gebeurt als je op een normaal matras slaapt. Op de lange termijn zorgt dit matras dus voor een veel betere slaaphouding. Hoe dit werkt, zie je op onderstaande afbeelding:

Perfect voor lepeltje-lepeltje

Daarnaast is het perfect als je lepeltje-lepeltje wil liggen. De matrassen van Sonu zorgen ervoor dat je comfortabel je slaap kan pakken, ook als je met je partner ligt en dat zonder dat je ooit nog last hebt van een slapende arm. Op de website van Sonu is in extra detail te zien hoe het allemaal werkt en wat de kosten zijn, of bekijk onderstaande video: