Jutta Leerdam en haar relatie met Jake Paul

Op 3 april 2023 maakten Jutta Leerdam en Jake Paul officieel bekend dat ze een stel zijn. Dit zorgde enerzijds voor veel blijdschap onder hun fans. Anderzijds waren mensen er bang voor dat ze zich niet meer op haar sportieve carrière kon focussen.

Al met al zijn ze nog steeds erg gelukkig samen en delen dit graag op social media. Ze brengen veel tijd met elkaar door, zowel in Amerika als in Nederland. Het lijkt erop dat ze een sterke relatie hebben en genieten van elkaar. Deze openheid niet alleen in hun leven fijn, maar ook onder hun volgers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta Leerdam haar afgetrainde figuur in superstrakke legging

Jutta Leerdam plaatste een foto op Instagram waarop ze in een superstrakke zwarte legging in een Nederlands bos wandelde. Ze zag er supergoed uit en je ziet ook dat ze nog steeds veel te vinden is in de sportschool. Wat de post extra leuk maakt, is dat ze samen was met haar vriend, de Amerikaanse YouTuber en bokser Jake Paul.

Jake Paul comment “Mijn vrouw” met een hartje-emoji onder de post van Jutta. Jutta heeft ook al meer dan 4.200.000 volgers verzameld op Instagram, ook haar vriend Jake heeft heel veel volger namelijk meer dan 25.400.000 volgers op Instagram.

Tijdens hun boswandeling besloten Jutta en Jake om samen in een boom te tekenen en “J” (voor Jake) en “J” (voor Jutta) te tekenen, met een hartje ertussen. Dit moment vonden hun fans superschattig en de post kreeg veel likes en veel lieve reacties. Het lijkt erop dat Jutta en Jake nog steeds smoorverliefd op elkaar zijn.

Bekijk hieronder de post van Jutta Leerdam:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)