Wim Beelen is de huidige vriend van Sylvie Meis

We beginnen met haar huidige liefde, Wim Beelen. Het is misschien geen verrassing, maar hij is miljonair. “Mijn liefde”, schrijft ze bij een foto van haar en Wim. Hij is vastgoedondernemer en stond vorig jaar in de Quote 500. En we weten allemaal dat je daar niet zomaar instaat, zo heeft hij een geschat vermogen van 155 miljoen euro was hij goed voor plek 360.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Wie zijn de exen van Sylvie Meis en hoe rijk zijn ze?

Voorafgaand aan haar relatie met Wim Beelen heeft Sylvie de nodige andere mannen ‘verslonden’. Hieronder vind je alle exen van haar op een rij met hun vermogen:

Niclas Castello

We zeiden het al, maar het was kunstenaar Niclas Castello die Sylvies hart veroverde in 2019. De twee stapten een jaar later al in het huwelijksbootje. En hoe, de bruiloft duurde maar liefst vier dagen. Uiteindelijk bleek het toch niet de match te zijn. Zo woonden ze niet eens bij elkaar, Sylvie zat in Duitsland en Niclas iets verderop in Zwitserland. Hoewel de twee lange tijd beweerden dat dit geen impact op hun liefde had, bleek hun levensstijl toch “te verschillend” te zijn. En zo kon ook hij aansluiten bij het rijtje exen van Sylvie Meis. Bovendien gaat Sylvie er met Wim wat betreft geld wel op vooruit, want volgens verschillende Duitse websites melden ingewijden dat Niclas Castello een vermogen heeft van rond de twee miljoen euro.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Charbel Aouad

Voor Catello was Charbel Aouad de man die op zijn knieën ging voor Sylvie Meis. Charbel Aouad is een Libanese zakenman, die rijk werd door een handel in urine. Zij kregen een relatie in het najaar van 2015, maar kennen elkaar al sinds 2014. De twee dachten in elkaar de ware te hebben gevonden en verloofden, maar in 2017 hebben zij de trouwerij afgeblazen. Daarmee kwam Charbel uiteindelijk dus niet zover als Castello. Toentertijd stond hij al jaren in Quote’s selfmade-lijst met een geschat vermogen van ongeveer € 14 miljoen. Inmiddels is dit flink teruggedrongen en heeft hij een geschat vermogen van € 660.000.

Sami Khedira

Een voetballer, het zal niet als een totale verrassing komen. Al was dit avontuurtje van korte duur. Volgens Duitse media regelde Sami Sylvie’s telefoonnummer en kwam het na een paar weken tot een echte ontmoeting in Hamburg, waar de twee het in een hotel erg gezellig hadden. Alleen werd Khedira een paar maanden later alweer gespot met een ander lingeriemodel. Met het jaarsalaris van profvoetballer die bij onder andere Real Madrid en Juventus heeft gespeeld, wordt zijn vermogen geschat op iets meer dan € 60 miljoen.

Guillaume Zarka

Deze Franse zakenman was (zover bekend) de eerste liefde van Sylvie na haar breuk met Rafael. Een kortstondige scharrel waar ze behoorlijk veel spijt van kreeg, want toen het na vier maanden uitging, stapte Guillaume naar de roddelbladen. En verspreidde volgens Sylvie alleen maar leugens. Tegenwoordig is er over Zarka niet heel veel meer te vinden, maar in de tijd van het daten met Sylvie, werd duidelijk dat Zarka een telg is uit een Franse zakenfamilie. De Zarka’s zijn eigenaar van het bedrijf UPF International (distributeur in computer hardware) dat meer dan € 350 miljoen waard was in 2012.

Rafael van der Vaart

De bekendste ex van Sylvie is natuurlijk Raffie. De twee stapten in 2005 in het huwelijksbootje en kregen een jaar later hun zoon: Damián. Hoewel ze lange tijd een van de showbizz koppels van Nederland waren, strandde het huwelijk toch. Na een openbare ruzie op oudejaarsavond 2012 zette het koppel er definitief een punt achter. Van der Vaart was natuurlijk jaren topvoetballer bij onder andere Ajax, Tottenham Hotspur en Real Madrid. Daar heeft hij het niet slecht gehad, Quote heeft het huidige vermogen van Rafael van der Vaart geschat op zo’n 18 miljoen euro.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rafael van der Vaart (@rafaelvdvaart)

Maarten Atmodikorod

Deze naam zal vast wat minder bekend in de oren klinken. Veel dachten waarschijnlijk dat Rafael van der Vaart de eerste voetballer was die Sylvie aan de haak sloeg, maar dat is dus niet waar. La Meis (geboren in Breda) had twee jaar een relatie met voormalig NAC-verdediger Maarten Atmodikoro. We hebben het dan over eind jaren 90, als Sylvie nog een programma over Flippo’s presenteert. Over het vermogen van Maarten valt niets te vinden.

Nog een aantal andere exen van Sylvie Meis op een rij

Waarschijnlijk heb je inmiddels al wel een beeld van het type waar Sylvie op valt, alleen is de lijst van exen van Sylvie Meis is nog lang niet compleet. Zo had ze een avontuurtje met graaf Luis Medina Y Abascal. Ook was ze kort samen met de Amerikaanse zakenman en bankier Samuel Deutsch. Hierna volgde een korte relatie met de Nederlandse producent Bart Willemsen. Ergens tussendoor papte ze ook nog aan met de Zwitserse nachtclubeigenaar Momo. En misschien zijn er ook nog verborgen liefdes geweest.