De Deense Matilde Lundorf

Matilde Lundorf – voluit Matilde Lundorf Skovsen – komt van oorsprong uit Denemarken, maar voetbalt tegenwoordig bij de Italiaanse club Juventus. Sinds 2020 speelt ze voor het vrouwenteam van deze club. Eerder speelde ze voor het Britse Brighton & Hove Albion en de Deense club VSK Aarhus. Ook heeft ze maar liefst 25 keer gespeeld voor het Deense nationale vrouwenteam onder 19 jaar. Zelf is Matilde ondertussen geen 19 meer, maar 23.

Voorlopig blijft Matilde Lundorf nog wel een jaartje bij Juventus, wat ze op Instagram liet weten aan haar volgers. Het team doet het goed en wisten dit jaar maar liefst drie kampioenschappen te behalen: ze werden voor de vijfde keer de winnaar van Serie A, de hoogste vrouwencompetitie in Itali√ę, en wonnen ook nog eens de Coppa Italia, de nationale vrouwencompetitie. Matilde toont met trots de beker van die laatste wedstrijd op haar Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Matilde Skovsen (@matildelundorf)

Matilde op Instagram

Ook op Instagram is Matilde Lundorf zeker populair en dat is niet zo gek. Deze prachtige dame heeft heel wat volgers – 147k om precies te zijn – die kunnen genieten van de prachtige foto’s die zij post. De blondine houdt het niet alleen bij kiekjes van haar op het veld, al zijn er daar ook zeker genoeg van. Ook buiten het stadion maakt ze genoeg foto’s, alleen of samen met vrienden. Hoe dan ook is Matilde zeker iemand die je op je tijdlijn langs wilt zien komen.

Hieronder kun je een paar foto’s van Matilde bekijken en besluiten of ze het volgen waard is:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Matilde Skovsen (@matildelundorf)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Matilde  Skovsen (@matildelundorf)