Zandstraat 36

In het prachtige Son en Breugel in Brabant is een enorm grote miljoenenvilla te vinden met 1700 m2 perceel en een woonoppervlakte van 585 m2. Het huis is in 2008 gebouwd en is sinds 2009 ‘in gebruik’. De vorige eigenaren kochten het huis nog maar een paar jaar geleden en hebben de afgelopen drie jaar besteed aan het volledig renoveren en omtoveren naar hun droomwoning.

Je kunt je voorstellen dat het huis met zo’n gigantisch woonoppervlak ook veel ruimtes heeft, en dat klopt ook helemaal. De woning heeft in totaal tien kamers waarvan zeven slaapkamers en drie badkamers. Er zijn nog twee aparte toiletten in het huis te vinden en de woning bestaat uit twee woonlagen en een kelder.

Funda miljoenenvilla Brabant Funda miljoenenvilla Brabant Funda miljoenenvilla Brabant

De begane grond

Als je de woning binnenkomt word je ontvangen in de gigantische ontvangstruimte. Na doorlopen kom je meteen bij de eettafel terecht. Door de beglaasde vide kun je meteen de verschillende verdiepingen zien en kijk je uit op de ruime tuin met zwembad. De terugkerende stijl van het huis is minimalistisch; dit is meteen duidelijk na binnenkomst. Aan beide kanten van de eettafel kun je de verhoogde ruimte verlaten door de korte trappen af te gaan. Aan de linkerkant komt je in de woonkamer en via de rechtertrap in de eetkeuken. De glazen pui laat wederom het buitenzwembad en gigantische tuin zien. Andere overige ruimtes die op de begaande grond te vinden zijn, zijn een speel- of muziekkamer, andere grote woonkamer, keuken en bijkeuken te vinden.

Funda miljoenenvilla Brabant Funda miljoenenvilla Brabant

Via de keuken kom je bij de master suite bedroom. De kamer kijkt uit op de tuin, het terras en het zwembad. Als het te licht is kun je door middel van verduisteringsscreens de kamer donker maken. Deze screens kunnen ook gebruikt worden als projectiewand voor televisie. Er staat naast een bed ook nog een tweetal gardarobekasten tegen de muur. Er zit ook nog een werkruimte en make-up ruimte aanwezig.

Funda miljoenenvilla Brabant Funda miljoenenvilla Brabant

Aan de master suite bedroom zit ook een badkamer gevestigd. Er is een inloopdouche met aparte toiletruimte. Hier zitten ook de technische ruimte aan vast met een meterkast, aparte cv-ketel en boiler voor het buitenzwembad.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping zijn de overige slaapkamers te vinden. De tweede grote slaapkamer zit aan de voorkant van de villa. De derde slaapkamer heeft de mogelijkheid om de kamer te verduisteren door middel van een rolgordijn en er is een insectenhor aanwezig. De vierde slaapkamer is op de foto’s van Funda nog ingericht als werkkamer, maar kan naar wens van de koper ingericht worden. Slaapkamers vijf en zes kunnen ook ingericht worden naar de wensen van de volgende koper.

Funda miljoenenvilla BrabantFunda miljoenenvilla Brabant Funda miljoenenvilla BrabantFunda miljoenenvilla Brabant

Bijzondere ruimtes

Nu denk je misschien: oké, het is een grote miljoenenvilla in Brabant met heel veel kamers. Niet echt heel bijzonder want dit komt vaker langs op Funda. Maar dan heb je het mis. Naast de ruimtes in de gigantische villa zijn er ook nog een aantal bijzondere plekken aanwezig. Zo is er naast de master suite en badkamer nog een hele wellness ruimte aanwezig. Ook is er nog een open ruimte die door de verschillende aansluitingen kan worden gebruikt als bioscoop, muziekkamer, speelruimte, feestzaal of zelfs als game kamer.

Funda Son en Breugel Funda Son en Breugel Funda Son en Breugel

De prachtige tuin is perfect voor gezinnen of feesten

Omdat de tuin zo ontzettend groot is, is er ook veel ruimte ter beschikking voor (grote) feesten of om je kinderen te vermaken. De tuin is op de foto’s ingericht als buitenspeelplek voor jonge kinderen. De koper kan de tuin helemaal inrichten zoals ze zelf willen; je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het in de tuin maken.

Funda Son en Breugel Funda Son en Breugel

Update: de woning stond te koop voor 3.000.000 euro en is helaas onlangs verkocht.