Maryeve Dufault is de knapste autocoureur op het circuit

Dat Maryeve Dufault behoort tot één van de knapste coureurs van de wereld, daar hoeven we niet lang over de discussiëren. De mooie brunette is van alle markten thuis en timmert aan de weg met zowel een race- als een modellencarrière.

De 39-jarige coureur heeft onder andere twintig races gereden in de ARCA Menards Series, twee races in de NASCAR Xfinity Series en twee races in de NASCAR Pinty’s series. Dat Maryeve Dufault een coureur is in hart en nieren, kunnen we met zekerheid zeggen. De brunette stapte met vierjarige leeftijd voor het eerst op een motorcross en keerde als achtjarige over naar de kart. De mooie Canadese heeft heel wat hoogtepunten bereikt en meerdere keren op het podium mogen staan met mooie prijzen.

Helaas reed Dufault door gebrek aan sponsoring aan het begin van het eerste seizoen in 2014 slechts drie races en maakte zij met haar team daarom het seizoen niet af. Hoewel de coureur momenteel niet meer te zien is op de baan kunnen we haar gelukkig nog wel bewonderen op het beeldscherm.

Ze steelt de show op de catwalk en Instagram

Naast dat de 39-jarige Dufault niks liever hoort dat het brommende geluid van een motor, verdiende ze haar boterham ook met modellenklussen. Zo verscheen ze in verschillende magazines en televisieprogramma’s. Hoewel Dufault terugkeek op een leerzame periode, gaf de coureur aan model te staan om geld te verdienen voor haar passie om te racen.

Ze vertelde geen kleding te kopen van haar verdiensten in haar modellencarrière, maar autobanden. Een stoere chick die modellenwerk gebruikte om haar rekeningen te kunnen betalen. Tegenwoordig werkt Dufault als designer en online blogger en is ze fulltime moeder van twee gezonde kinderen.

Naast het feit dat Maryeve Dufault heel wat ervaringen heeft opgedaan gedurende haar carrière, kunnen we haar mooie uiterlijk ook niet onder stoelen of banken steken. Met ruim 40 duizend volgers zijn wij overduidelijk niet de enige die graag willen weten wat de knappe ex-coureur in haar dagelijkse leven meemaakt. Hieronder hebben we een paar leuke Instagram foto’s van de brunette geselecteerd die je zeker even zou moeten bewonderen.