Martin Garrix koopt luxe penthouse over van Quincy Promes

Quincy Promes is de laatste tijd veel in het nieuws. En niet vanwege leuke dingen, de voetballer wordt verdacht van een aantal serieuze zaken. De voetballer van Spartak Moskou zit echter al jaren in Rusland en kan daar gewoon frank en vrij leven. Het lijkt er steeds meer op dat de voetballer niet van plan is om op korte termijn terug naar Nederland te keren nu hij zijn penthouse aan Martin Garrix heeft verkocht.

Het penthouse, gelegen in de luxe Amsterdamse Zuidas, is volgens Bekende Buren voor € 2,5 miljoen overgenomen. Daarmee breidt de DJ zijn imposante huizen-collectie verder uit. Hij heeft al meerdere penthouses in hetzelfde complex.

Martin Garrix penthouse

Op foto’s is te zien dat het gaat om een ruim en zeer modern ingericht penthouse, met een prachtig uitzicht over de stad. In hetzelfde complex heeft Garrix de beschikking over nog eens drie penthouses, waar hij één appartement van heeft gemaakt. De woonoppervlakte is 200 vierkante meter in totaal. Daarin vind je een groot aantal kamers, waaronder een gastenkamer, twee badkamers, verschillende inloopkasten en een hoop terrassen. Aan luxe geen gebrek!

Of Garrix zelf in zijn nieuw aangekochte stulpje gaat wonen is onbekend. Bekijk meer foto’s van het penthouse op Bekende Buren.