Flink cashen voor de familie Meiland

Het is geen geheim dat de vraagprijs een flinke stijging is ten opzichte van wat de familie Meiland ooit heeft betaald. Dit opent de deur naar de mogelijkheid van een aanzienlijke winst voor de nieuwe eigenaar. En wie zou er niet verleid worden door de onweerstaanbare charme van dit landhuis in Noordwijkerhout?

 

Het huis zelf in Noordwijkerhout

Laten we eens dieper ingaan op de details van deze adembenemende woning. Met een grootse woonoppervlakte van 236 vierkante meter, verdeeld over acht kamers, waaronder vijf knusse slaapkamers en drie luxueuze badkamers, biedt het alle comfort en ruimte die je je maar kunt wensen.

de meiladjes verkopen huis

Met vier woonlagen, een zolder en een kelder is er hier geen gebrek aan leefruimte. De keuken? Een ware droom voor culinaire liefhebbers, voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur die zelfs de meest veeleisende chef-kok tevreden zou stellen. En als kers op de taart is er ook nog een stenen garage die plaats biedt aan niet één, niet twee, maar drie auto’s (de familie-auto van familie Meiland zal wel peperduur zijn). Stijlvol en praktisch, precies zoals je zou verwachten.

huis meiland

huis meiland

En laten we de locatie niet vergeten. Met een eigen oprijlaan en omgeven door veel groen, biedt dit landhuis niet alleen luxe, maar ook een zee aan privacy. Het is werkelijk een oase om te ontsnappen aan de hectiek van alledag die erbij komt kijken als bekende Nederlander.

Familie Meiland gaat maar door

Alsof dat nog niet genoeg is, groeit en bloeit het aanzien van familie Meiland verder. Hun dochter Maxime heeft eerder al haar prachtige villa te koop gezet, omdat de familie grootse plannen heeft om huizen te bouwen op een stuk grond dat ze hebben verworven in Noordwijk. Het landhuis van Martien en Erica Meiland wacht op zijn nieuwe eigenaar om er een nieuw hoofdstuk van te maken.