Misschien ken je zijn naam door de lekkere piljes en misschien ken je Freddy door de gebeurtenis in 1983. In dit jaar vond de ontvoering van Freddy Heineken plaats, waar een bizar bedrag aan losgeld werd geëist. Deze gebeurtenis heeft zo’n grote impact op ons land gehad, dat er zelfs een documentaire van op Netflix staat.

Mercedes Benz van Freddy Heineken

De donkere dagen zijn voorbij. We willen het deze keer hebben over de mooie herinneringen over deze man. De Mercedes Benz 300 SE Convertible is een mooie cabriolet uit het jaar 1967. Freddy Heineken was dus de eerste eigenaar van deze mooie Mercedes. Hij had deze auto staan bij zijn landhuis in Zuid Frankrijk, maar nu is hij gearriveerd in Nederland. Wat deze auto zo bijzonder maakt, is dat hij nog in de originele staat is. Niet geheel onbelangrijk: De Benz 300 SE is met full options afgeleverd. Bij een auto uit 1967 kan jij je afvragen wat hier dan opzit. Een automaat met elektrische ramen en een Becker radio.

Freddy Heineken
De auto is dus nog in een prima staat en door de groene kleur van metallic heb je echt het gevoel alsof meneer Heineken weer over de Nederlandse wegen rijdt. Met een vermogen van 160 pk en een kilometerstand van 102.821 km is dit toch een van de meest iconische wagens die je zult vinden. Het prijskaartje is hier ook dusdanig op gebaseerd, want de auto kost zo’n € 295.000,00 euro. Zou je een bod doen? Check de beelden hieronder:

Benz Freddie Heineken Benz Freddie Heineken Freddie Heineken Freddie Heineken