Genoeg redenen om in Maastricht te wonen

Tegenwoordig werkt Mark van Bommel in Antwerpen als trainer van FC Antwerp. Toch heeft hij ook veel in Maastricht te zoeken. Zo is hij getrouwd met de dochter van Bert van Marwijk, deze voormalige bondscoach van het Nederlands elftal is tegenwoordig adviseur bij MVV.

Deze voetbalclub doet het dit jaar verrassend goed in de Keuken Kampioen Divisie en dat is mede te danken aan de twee zonen van Mark van Bommel. Zij voetballen namelijk voor de Maastrichtse eerstedivisionist. Thomas van Bommel is een fysiek sterke middenvelder die al in 2020 zijn debuut maakte voor MVV, maar nog steeds pas 20 jaar is. Zijn jongere broer Ruben van Bommel is pas 18 en maakte dit seizoen zijn debuut. Mark van Bommel is dan ook regelmatig op de tribunes te zien om te kijken naar de voetbalprestaties van zijn kinderen. Ook is er veel te beleven in Maastricht. Meer dan genoeg redenen om in de hoofdstad van Limburg te gaan wonen dus.

Mark van Bommel woont in piekfijn appartement in Maastricht

Mark heeft zijn appartement in Maastricht gekocht voor 785.000 euro. Het is gelegen aan de Maasboulevard en beschikt over een woonoppervlakte van 145 vierkante meter, twee slaapkamers en een badkamer. Met een uitzicht over de Maastrichtse haven woont hij op een van de fijnste plekken van Maastricht. Gelukkig heeft hij daarom een mooi balkon om te genieten van het uitzicht. Daarnaast is hij de eigenaar van een eigen parkeerplaats ter waarde van 35.000 euro. De woning is gebouwd in 1998, beschikt over hoogwaardige isolatie voor geluid en warmte en gelegen op de derde verdieping. Bekijk hieronder wat foto’s van de woning (foto’s via Tijs & Cyril Makelaardij):

Mark van Bommel