Het Belgische model Marisa Papen

Het 28-jarige Belgische model is niet meer weg te denken uit de wereld van modellen. Niet alleen stond ze vaak voor Playboy op de foto, ook heeft ze een flink scala aan pikante foto’s op haar Instagram staan. Of ja, niet Marisa Papen zelf, maar een fanpage houdt al haar werk bij.

En dat is veel, want ze is niet alleen model, ze is ook naturist en ze heeft veel belang bij dat deze wereld weer wat groener wordt dan dat het nu is. Zo is ze ook regelmatig in actie gekomen voor goede doelen. En nu heeft ze weer een goed doel gesteund, met een heel opvallende fotoshoot in de zee met haaien om haar heen.

Earth Family hielp haar bij de fotoshoot

Dat deed ze allemaal voor de creatieve studio, genaamd Earth Family. Het kunstenaarsnetwerk en het bureau zonder winstoogmerk heeft als doel “te spreken voor de stemloze en sociale taboes aan te raken om positieve verandering teweeg te brengen.” Heel goed natuurlijk, want er zijn een hoop onbesproken onderwerpen op deze wereld omdat we er allemaal niet over durven praten. Zo ook dit initiatief, helemaal gericht op haaien.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Earth Family (@earthfamily.io)

Mensen moeten bewust worden van het feit dat er veel haaien in de zee zwemmen. Niet alleen omdat ze ook vlak langs de kust een bedreiging kunnen zijn, maar ook omdat we met z’n alle steeds meer plastic gebruiken. Dit komt natuurlijk allemaal in de oceaan en daar sterven jaarlijks niet alleen duizenden haaien aan, maar ook duizenden andere zeedieren.

Marisa Papen op Instagram

Niet alleen bleef het bij topless, ze ging er helemaal voor: “Het was duidelijk dat ik helemaal geen kleren aan zou hebben. Het dragen van een veiligheidsbril was een beetje het uitdagende deel, want ik vroeg de fotograaf om me te vertellen wanneer ik moest duiken terwijl de haaien op me af kwamen.” Gelukkig is Papen er zonder kleerscheuren vanaf gekomen en heeft ze er een prachtige kalender aan overgehouden. Deze kan je kopen voor 69 euro.

We hebben nog wat foto’s voor je verzameld, zodat je je alvast kan verheugen op deze kalender:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARISA PAPEN (@formarisapapen)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARISA PAPEN (@formarisapapen)