Wie is de vrouw van voetballer Tijjaini Reijnders?

De bloedmooie Marina Reijnders Gourgis, een naam die wellicht minder bekend is voor velen, speelt een essentiële rol in het leven van de voetballer Tijjani. Hoewel er minder bekend is over haar professionele activiteiten, is bekend dat Marina voorheen een eigen kledinglijn genaamd Marina Gourgis Clothes had. Het is echter niet duidelijk of ze nog steeds actief is in deze industrie. Wat wel zeker is, is dat ze samen met haar man geniet van reizen naar exotische bestemmingen over de hele wereld.

De Instagram-pagina van Marina staat vol met prachtige foto’s van hun avonturen, variërend van safari’s in Tanzania tot ontspannende uitstapjes naar het idyllische Zanzibar en het zonnige Aruba. Deze reizen bieden het stel de kans om even weg te zijn van de hectiek van het voetballeven en samen lekker te genieten.

Naast het delen van hun reisavonturen op sociale media, hebben Marina en Tijjani ook hun geluk uitgebreid met de komst van hun eerste kind, Xavién Lio Ti Reijnders, ruim anderhalf jaar na hun huwelijk. Deze gezinsuitbreiding wordt erg op prijs gesteld door het paar, die erg vaak foto’s op hun sociale media delen van hun kotertje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tijjani Reijnders (@tijjanireijnders)

Terwijl Tijjani Reijnders zich opmaakt voor zijn eerste grote internationale toernooi met het Nederlands elftal, is het duidelijk dat hij niet alleen staat in zijn reis naar succes. Achter bijna elke geslaagde atleet staat een sterke partner, en voor Reijnders is Marina Reijnders Gourgis die partner die hem onvoorwaardelijk steunt. Bekijk hieronder een aantal foto’s van Marina: