De outfit is te ‘onthullend’

Marie kreeg achter elkaar kritiek omdat de vrouwelijke HR-manager vond dat ze te onthullende kleding droeg en dat ze hiermee een ‘afleiding’ kon zijn voor anderen. Veel mensen in haar reacties zeiden dat de HR gewoon jaloers was, dus kwam Marie even op het idee om dat te testen. Op de dag dat de mannelijke HR-manager aanwezig was, besloot ze vervolgens een nog iets meer onthullende jurk aan te trekken met daaroverheen een blazer. Ze vertelt aan de man dat de vrouwelijke HR-manager steeds zit te klagen over haar outfits en vraagt vervolgens zijn mening. Hij vond de outfit helemaal prima.“You look great“, zegt hij achteraf.

 

De volgende dag was de vrouwelijk HR-manager weer aanwezig en riep ze Marie wederom bij zich. Dit keer niet om te klagen over haar outfit. Ze werd namelijk door de CEO opgedragen om haar excuses aan te bieden. Toch kon de vrouwelijke HR-manager het niet laten om weer een opmerking te maken over de outfit die ze die dag droeg. Marie ging professioneel met het commentaar om, bleef kalm en gewoon lekker haar ding doen op kantoor.

marie dee instagram kleding werkvloer hr manager

Conservative and classy

Iedereen in de comments van Marie vond dat al haar outfits gewoon acceptabel waren en het werd zelfs conservative en classy genoemd. Er reageerde zelfs een andere HR-leider op haar video en die zag ook geen enkel probleem in de outfits. Zo zie je maar dat er af en toe toch nog wat jaloezie speelt op de werkvloer.