De carrière van hockeyster Maria Verschoor

De 29-jarige Maria Verschoor is een hockeyster van eigen bodem en heeft een uitzonderlijk talent voor de sport. Zij begon haar carrière bij HC Hoeksche Waard, waarna zij overging naar HC Rotterdam. Hier debuteerde zij uiteindelijk in het eerste dames team.

Inmiddels speelt Maria sinds 2012 bij de Amsterdamse club AH&BC. Hier is zij momenteel een van de oudere speelsters uit de selectie en door haar jarenlange ervaring is zij nog steeds een van de beste dames. Maria heeft dan ook al verschillende successen op haar naam staan bij de club. Zo werd zij in haar eerste seizoen direct landskampioen en won zij in 2022 de Euro Hockey League.

Met Maria haar talent komt het voor ons dan ook niet als een verrassing dat zij sinds 2013 is geselecteerd voor het Nederlands hockeyteam. Ook met dit team heeft ze ons land regelmatig trots gemaakt. Zo werd zij in 2016 tweede tijdens de Olympische Zomerspelen in Rio de Janeiro. Ook mocht Maria een gouden plak mee naar huis nemen tijdens de Olympische Zomerspelen van 2020 in Tokio. Wij zetten ons petje dan ook af voor deze sportieve dame.

De krullenbol is buiten het veld ook populair

Ook buiten het veld is Maria Verschoor ontzettend populair. Zo heeft zij inmiddels 38,7k volgers weten te verzamelen op Instagram en wij begrijpen maar al te goed waarom mensen ervoor kiezen om haar op hun tijdlijn voorbij te zien komen. Door haar prachtige bos grote krullen, spontane lach en afgetrainde lichaam straalt ze zowel op het veld als daarbuiten. Zie hieronder onze favoriete foto’s van de hockeyster:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maria Verschoor (@mariaverschoor)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maria Verschoor (@mariaverschoor)