Een bruiloft

Op een zekere leeftijd begint de bruiloft periode in je leven. De ene na de andere vriend stapt in het huwelijksbootje en jij dient elke keer weer je beste beentje voort te zetten. Althans, dat hopen we. Naast een strak pak kan een complimenterende parfum natuurlijk niet ontbreken. Een geur met klasse die de hele dag blijft hangen. Een investering voor dit soort gelegenheden is wel op zijn plaats. Maar dat is het zeker dubbel en dwars waard.

mannenparfum gelegenheid winter zomer MAN MAN

Tijdens werk

Centraal voor het kiezen van de juiste parfum staat het doel waarmee je de parfum draagt. Je eerste indruk aan het begin van de dag is belangrijk. Je wilt graag dat jij je eerste indruk maakt en niet dat je geur dat voor je doet. Hoe lekker je parfum ook is, dat is niet de indruk die je achter wilt laten. Ga voor een subtiele, maar overtuigende geur. Onze tip: kies een citrusgeur om de hele dag fris voor de dag te komen. Zorg er wel voor dat je een flesje op je kantoor hebt staan, want citrusgeuren vervagen over het algemeen wat sneller dan andere geuren.

Na het werk

Socializen na werk is vrijwel essentieel om hogerop te komen binnen de professionele wereld. Na een hele werkdag is het zaak om fris voor de dag te komen en een goede indruk achter te laten. Een fris geurtje helpt natuurlijk met een fris voorkomen, dus een vernieuwend geurtje ten opzichte van je werkdag kan geen kwaad. Aangezien je buiten werktijd bent, mag je parfum best geurtonen bevatten die wat prominenter aanwezig zijn. Houten en aromatische geuren zijn prima opties voor na het werk.

Mannenparfum MAN MAN

Een sollicitatie

Voorbereidend op een sollicitatie kan je er van uitgaan dat je op het kantoor in een meeting room of andere relatief kleine kamer terechtkomt. Het laatste wat je wilt doen is de focus weerleggen van jouw cv naar de parfum walm die in de sollicitatieruimte hangt. Spray dus niet je hele parfumflesje leeg, maar ga voor een subtiele eau de toilette. Laat je kwaliteiten spreken en niet je parfum.

Een date

Oke, we gaan even wetenschappelijk doen. De beste parfum is er een die je date niet eerder zal hebben geroken bij bijvoorbeeld een ex. Dit triggert bepaalde delen in het brein die je niet wilt triggeren. Maar goed, nu kan het best lastig zijn om de parfumsmaak van voorgaande vriendjes te achterhalen. Ga dus voor een wat meer unieke geur. Bamboe, kokosnoot of iets anders met exotische tonen.

Vrije tijd

Vrije tijd leent zich voor niet teveel nadenken, maar gewoon doen. Vrije betreft alles waar 0,0 verplichtingen aanhangen. Zorg dus dat jouw voorraad gevuld is met een aantal traditionele klassieke geuren die jij zonder nadenken op kan doen. Of je nu een drankje gaat doen, of een korte wandeling maakt, ga voor een tijdloos geurtje die zich leent voor elke situatie.

Mannenparfum MAN MAN

Het kiezen van de juiste parfum bij de juiste gelegenheid is iets wat elke stijlvolle man zou moeten doen. Net zoals deze 10 eigenschappen die elke stijlvolle man bezit.