Elke keer weer trekt die vervelende onderbroek naar beneden. Tijd om die bouwvakkersspleet voorgoed te gaan bedekken heren. Er is nu een onderbroek op de markt die perfect is om je billen voor altijd te bedekken. Dit gaat ervoor zorgen dat ongemakkelijke momenten als dit voorkomen kunnen worden.

Je nieuwe favoriete boxershort

De onderbroek is dankzij zijn speciale schnitte de perfecte optie voor de man. Omdat de onderbroek van achter iets hoger ingezet is, zal deze de bouwvakkersspleet voor altijd vaarwel zeggen. Het maakt door de schnitte daarom niet uit wat jij doet of hoe je figuur is. Tijdens elke handeling zal jouw onderbroek op de juiste plek blijven zitten. Daarnaast is de voorkant iets lager en is de belijning aan de zijkant in lijn met jouw billen en benen, hierdoor creëer je een zeer esthetische look. Deze onderbroek zorgt voor een heerlijk draagcomfort, nooit meer het laten zien van je behaarde bilpartij en groter uitziende benen.

 

IAMTORO

De mannen achter het merk zijn geen onbekende voor ons. Acteur Everon Jackson Hooi is samen met zijn zakenpartners Marck van Eck en Roland Ykel dit nieuwe onderbroeken merk gestart. De onderbroek is ruim een jaar lang in test geweest, voordat die daadwerkelijk op de markt werd gebracht. Om de beloofde prestaties te waarborgen, is die getest onder allerlei omstandigheden, door verschillende mannen. Maar het resultaat mag er zijn.

Daarnaast is hun manier van promotie maken opzienbarend. Zo worden de modellen niet uitgekozen om hun looks of esthetische kernwaarden, maar om de verhalen die de mensen met zich mee brengen. Zo krijg je een kijkje in het leven van iemand met een inspirerend verhaal. Hiermee laten ze zien niet zomaar een merk te zijn, maar eentje met een duidelijke visie.

bedekkende onderbroek MAN MAN

TORO17619

Boxershort print Icon Red

IAMTORRO €20 Shop nu
TORO17515

Boxershort print Toro

IAMTORRO €20 Shop nu

Deze heerlijke bibs bedekkende, zwevende ballen en zachte boxers zijn dan ook de musthave voor elke man. Ze zijn te koop op iamtoro.shop en bol.com vanaf €16,50.