Mannen en jeans: twee handen op één buik

Er zijn vandaag de dag talloze verschillende soorten broeken voor de man, maar één ding staat vast: de jeans is onze favoriet. Het is de ideale basis van vrijwel al jouw outfits en geeft je gehele voorkomen een mannelijke boost. Doordat mannen jeans voorkomen in allerlei soorten en maten, is er voor ieder wat wils. De meeste mannen hebben wel een voorkeur voor een bepaalde fit. Speciaal daarom selecteerden wij de stijlvolste jeans – in verschillende pasvormen en kleuren – van deze Black Friday. Check it out.

mannen jeans heren broeken MAN MAN

Skinny fit jeans voor de liefhebber

Vandaag de dag komt het steeds vaker voor dat mannen broeken dragen met een smallere pasvorm, de zogheten skinny jeans. In onze ogen is dit één van de stijlvolste jeans voor de relatief jongere man. Ben je onderhand al een vader en begint die dad bod van je te groeien? Blijf dan vooral weg bij skinny jeans. Ook lange mannen kunnen deze broek beter vermijden, het zal namelijk des te meer nadruk leggen op die lange stelten van je. Desalniettemin kan deze broek wel degelijk een stijlvolle toevoeging zijn.

mannen jeans heren broeken MAN MAN
Foto via Instagram Menaboutfashion

De skinny jeans gaan heel goed samen met al jouw winterse boots. Zo is hij onderdeel van één van de stijlvolste outfits van het najaar. Combineer hem met chelsea boots, een coltrui en een overcoat voor een onuitwisbaar voorkomen.

mannen jeans heren broeken MAN MAN

Heren skinny jeans James - blauw

Mavi Jeans €56 Shop nu
mannen jeans heren broeken MAN MAN

Heren skinny jeans jjiGlenn - blauw

Jack & Jones €60 Shop nu
mannen jeans heren broeken MAN MAN

Heren skinny jeans Revend - zwart

G-Star €70 Shop nu

Slim fit jeans voor iedere man

Dit is de meestvoorkomende pasvorm wat betreft jeans, en dat is niet zonder reden. De slim fit jeans is altijd een goede keuze. Het is namelijk een model dat vrijwel iedere man kan rocken, of je nou net je twintiger jaren hebt bereikt of de veertig nadert. Jeans met deze pasvorm zijn door de veelzijdigheid te combineren met vrijwel al jouw looks, van smart tot casual.

mannen jeans heren broeken MAN MAN
Foto via Instagram Cantimagineit

Ga voor deze tijd van het jaar voor een zwarte of donkerblauwe variant. Door herfstitems te layeren creëer jij een outfit waarmee jij heel het najaar stijlvol doorkomt. Draag jouw silm fit jeans met een overhemd, een pullover en een jacket voor een look die elke man staat. Alledaags maar toch zeer strak.

mannen jeans heren broeken MAN MAN

Heren slim fit jeans Fashion - blauw

GRJ Denim €35 Shop nu
mannen jeans heren broeken MAN MAN

Heren slim fit jeans 3301 Deconstructed - blauw

G-Star €77 Shop nu
mannen jeans heren broeken MAN MAN

Heren slim fit jeans Luke - zwart

Lee €70 Shop nu

Straight fit jeans voor het comfort in jouw outfit

Je wilt er stijlvol uitzien, dat begrijpen wij voor de volle honderd procent. Echter hoeft dit niet ten koste te gaan van de comfort, integendeel! Jeans met een wijdere pasvorm geven al jouw outfits ruwheid en mannelijkheid mee, ideaal voor je streetstyle looks. Het geeft je outfit een nonchalance die hij in sommige gevallen goed kan gebruiken.Wanneer je gaat voor een outfit met een straight fit jeans, zorg er dan voor dat je andere kledingstukken ook een wijdere pasvorm hebben.

mannen jeans heren broeken MAN MAN
Foto via Instagram Kosta Williams

Laat dit nou net ideaal voor de winter zijn. Het is namelijk mogelijk om meer volume te creëren door meerdere lagen te dragen. Rock bovenop je straight jeans een kabeltrui, een ruwe leren jas en een paar winterse boots. Om het af te maken kan je de broekspijpen oprollen zodat de nadruk meer gelegd wordt op jouw jeans en boots.

mannen jeans heren broeken MAN MAN

Heren straight fit jeans Trigger II - blauw

Reell Jeans €60 Shop nu
mannen jeans heren broeken MAN MAN

Heren straight fit jeans 700/11 - grijs

Le Temps Des Cerises €77 Shop nu
mannen jeans heren broeken MAN MAN

heren straight fit jeans 3301 - blauw

G-Star €84 Shop nu

Al met al is Black Friday hét moment dat jij voor een lage prijs jouw garderobe een flinke upgrade kan geven. Ga na welke pasvorm het meest geschikt is voor jou, welke kleur denim het beste past bij jouw andere kledingstukken en schaf je favoriete jeans aan tegen een lage prijs.