“Al mijn gevoelen kwamen weer naar boven”

De anonieme vrouw had al jaren een hechte band met haar collega en dat was altijd al een probleem in de relatie met haar man. Voordat ze met haar man het huwelijksbootje instapte, gaf hij haar nog de kans om te kiezen tussen hem en haar collega. Uiteindelijk koos ze alsnog voor haar man en trouwden ze met elkaar. Het slechte nieuws: haar collega bleef wel door haar hoofd spoken

Inmiddels was haar collega ook getrouwd, dus je zou denken: niks aan de hand. Maar drie jaar later hebben ze wederom een “intense affaire” met elkaar, achter de rug van hun echtgenoten om. Echter bleef de affaire niet alleen bij de wilde avonturen samen, maar ze zouden echte gevoelens hebben gekregen voor elkaar. Ze zouden beiden hun partners laten vallen om samen te zijn. “Tijdens mijn eerste huwelijksjaar probeerde ik mijn collega te vermijden, maar op een dag werkten we samen op dezelfde afdeling. Al mijn gevoelens kwam weer naar boven,” aldus de vrouw.

Ik verging van binnen toen hij vertelde dat hij verloofd was. Toch hadden we af en toe contact op bij te praten. Hij was nooit helemaal uit mijn gedachten. Toen we dezelfde diensten draaiden op werk, zagen we elkaar vaker en begonnen we te flirten, knuffelen en kussen. Hij vertelde me dat het niet goed ging in zijn huwelijk. Hij bleef maar zeggen dat hij zijn huwelijk zou beëindigen en zijn vrouw zou verlaten.

Met de gedachte dat ze samen met haar collega zou zijn, had ze besloten een einde te maken aan haar huwelijk en alleen te gaan wonen. Echter begon haar minnaar vervolgens een beetje vaag te doen. Volgens hem doet zijn vrouw beter haar best dan voorheen. Hierdoor hadden de twee steeds minder contact en zagen ze elkaar slechts twee keer per week. De laatste keer dat ze elkaar spraken, vertelde de man dat hij het toch met zijn vrouw wil proberen. “Ik heb hem al drie weken niet buiten het werk om gezien. Hij heeft me echt gebroken,” vertelde de vrouw.