Onze skincare zoektocht komt uit bij RevitalTrax

Wanneer je bepaalde producten voor de huid gebruikt, wil je uiteraard op safe spelen. Het gezicht is een kwetsbaar en zichtbaar iets, waar je zo goed mogelijk mee om wilt gaan. Een goede huidverzorging helpt goed om ervoor te zorgen dat jouw gezicht zo schoon, fris en zeker zo verjongend mogelijk is.

Revitaltrax

Na een lange zoektocht naar de ideale producten voor onze gezichtsverzorgingsroutine lijken wij nu toch een merk te hebben gevonden, eentje waar wij zeer over te spreken zijn. RevitalTrax heeft zich in het verleden allang bewezen met hun producten voor de vrouwenhuid, en nu zijn ze helemaal ready om ook voor ons tere mannenhuidje te zorgen. Eén ding is zeker: met hun nieuwe herenlijn krijg jij een gezonde huid, zonder gedoe.

Verzorg je huid in drie stappen met de verfrissende huidproducten

Op de redactie van MAN MAN hebben wij de producten van RevitalTrax grondig getest, en zijn wij er stiekem aan verknocht geraakt. Als we iets hebben opgemerkt, dan is het wel dat wij allen een verfrissende kick in ons gezicht kregen, en de huid heerlijk hydraterend aanvoelt. RevitalTrax komt met maar liefst drie producten, die allemaal hun eigen bijdrage leveren aan de conditie van jouw gezicht. Gebruik de producten samen voor een gebalanceerde gezichtsverzorgingsroutine in drie eenvoudige stappen: reinigen, herstellen en voeden. Simpel, maar effectief. Check it out:

De eerste is een Daily Face Wash. Dit zeepvrije product biedt een deepclean voor de huid, die geen uitdroging of huidirritatie veroorzaakt. De combinatie van aloë vera, zuiverende Tea Tree olie en een mannelijke geur van sandelhout zorgt voor een zalige hydratatie en een fris effect. Revital Trax

Om de huid te herstellen heeft RevitalTrax een Daily Face Lotion ontwikkeld. Deze lotion zorgt voor een extra hydratatie en herstelt en optimaliseert het de natuurlijke pH-evenwicht van de huid na het reinigen. Door het optimaliseren van het pH-evenwicht, wordt de huid beschermd tegen schadelijke bacteriën die huidproblemen kunnen veroorzaken. O ja, en daarnaast ruikt je huid na gebruik ook nog eens fantastisch. Win-win.

Revital product

De laatste van de RevitalTrax-serie, de Daily Face Cream, zorgt ervoor dat de huid nog eens extra gevoed wordt. Deze crème, met een premium mix van natuurlijke en voedende ingrediënten, is de laatste stap in jouw ochtend en avondritueel om zelfvertrouwen te creëren met een jonge en veerkrachtige huid.

Te koop met maar liefst 20% korting

Wij zitten na gebruik van de producten weer met verfrissende en verjongende gezichten op de redactie. Ben jij, net als wij, ook al enthousiast geworden voor deze prachtcrèmes? Als je bestelt via de onderstaande link, krijg je een eenmalige korting van maar liefst 20%, bij aankoop van de drie producten. Je kunt ze hieronder, met de 20% korting, bestellen.

skin-care-men_basic

Skincare for Men

Revital Trax €47,00 Shop nu

In samenwerking met RevitalTrax