Isaac Ramirez had een budget voor Valentijnsdag

Isaac Ramirez filmde via TikTok zijn idee rondom Valentijnsdag. Elke keer als zijn vriendin tegen hem schreeuwde, dan verlaagde hij zijn Valentijnsdag-budget met $ 1.

Eén jaar ervoor stopte hij $ 360 in een envelop als het budget dat hij wilde uitgeven voor zijn vrouw met Valentijnsdag. Maar wat zijn vrouw niet wist, is dit bedrag flink omlaag gaat wanneer zij zich misdraagt.

Het hele spektakel filmde hij op TikTok, uiteindelijk hield hij een bedrag van $ 40 over. Dit betekent dat hij $ 320 gespaard heeft, maar ook dat zijn vrouw 320 keer tegen hem heeft geschreeuwd in de afgelopen 364 dagen. Ze krijgt nu alleen maar chocolade en bloemen dit jaar.

Gemengde reacties van de kijker

Niet iedereen is te spreken over het uitdunnen van het Valentijnsdag-budget van Isaac. De volgers hebben zowel kritiek op hem, als op zijn vrouw.

Sommige kijkers vinden dat het koppel uit elkaar zou moeten gaan naar aanleiding van een aantal ‘red flags’. Ze vinden dat sommige mannen vrouwen niet verdienen en dat dit een kinderachtige actie is. Ze vinden dat zijn vrouw beter verdient. Ook zeggen ze dat hij haar vast redenen zou geven om zo vaak tegen hem te schreeuwen.

Anderen vinden het wel heel erg heftig dat zijn vrouw blijkbaar zo vaak tegen hem schreeuwt. 320 keer in 364 dagen, is toch wel erg veel. Ook de kijkers vinden dit. Sommigen vinden dat hij een nieuwe vrouw moet gaan zoeken, of dat hij juist al het geld moet besparen door met haar uit elkaar te gaan. Het zou volgens de kijkers ook niet normaal zijn dat ze 320 keer tegen hem schreeuwt en dat ze dan waarschijnlijk not the one is.

Ook zijn er nog mensen die het van beide partijen niet snappen en dat hun relatie toxic is. Ze vragen zich af waarom de twee überhaupt nog bij elkaar zijn.