Maakt geld gelukkig?

Volgens rapporten heeft de man uit Nigeria het geld gestolen toen zijn vriendin het onbewaakt achterliet tijdens een bezoek aan zijn huis. Terwijl zij naar de salon ging, griste hij de 10K Nigeriaanse naira weg en zette het in bij een weddenschap die twee dagen duurde.

In een spectaculaire wending van het lot, won hij niet alleen de weddenschap, maar verzilverde ook een verbijsterende 100 miljoen Nigeriaanse naira (omgerekend zo’n 70.000 euro). Natuurlijk kon hij niet wachten om zijn vriendin op de hoogte te brengen van zijn ongelooflijke geluk, maar dat is waar de problemen begonnen.

Trammelant in huis

In plaats van haar een rechtmatig deel van de winst teven, gaf de man zijn vriendin slechts de 10K terug die hij aanvankelijk had gestolen, met als argument dat hij het merendeel van het geld wilde investeren in zijn bedrijf. Dit leidde tot een verhitte confrontatie waarbij zij eiste dat hij haar minstens 40 miljoen zou geven.

Dit zag de man zeker niet zitten, met als resultaat een behoorlijke frictie die hun relatie in gevaar bracht. Nu staat de man voor een hartverscheurende keuze tussen financiële rijkdom en emotioneel welzijn. Auw.

Wat moet de vriendin nu?

Op sociale media zijn de meningen verdeeld. Sommigen vinden dat de man zijn vriendin haar rechtmatige deel moet geven, gezien het feit dat hij haar geld in de eerste plaats gestolen heeft. Anderen zijn echter van mening dat hij alleen verplicht is om het gestolen bedrag terug te betalen.

Ongeacht de uitkomst, één ding is zeker: deze relatie staat op het punt om een onherstelbare deuk op te lopen door de roekeloze daden van één persoon. Dus, onthoud: speel geen domme spelletjes met het geld van je dierbaren, want de prijs kan veel hoger zijn dan je ooit had gedacht.

Bekijk de video hieronder: