Een onschuldige grap van Marc

Het begon allemaal toen Marc de factuur via WhatsApp naar zijn partner Jasmine stuurde. En je kan al raden: de vrouw zegt even dat haar man normaal moet doen. 

grap

In een interview met Marc Hatch legt hij uit dat dit soort grapjes altijd al bij hun relatie hebben gehoord. Ze plagen elkaar regelmatig en maken grapjes over dingen waarvoor ze betaald zouden moeten worden. Zo vraagt Marc bijvoorbeeld oppasgeld wanneer hij op de kinderen past, terwijl Jasmine hem er elke keer weer aan herinnert dat het zijn eigen kinderen zijn… Lekker bezig Marc!

Positieve reacties online

Veel mensen waarderen deze grap van Marc. Ze beweren dat dit soort humor heel goed is voor je relatie. Jasmine begrijpt onderhand wel wanneer Marc haar in de zeik neemt en wanneer niet, en dat zorgt in hun relatie voor veel luchtigheid en leuke momenten.

Hoewel deze specifieke situatie tussen Marc en Jasmine wellicht uniek is, herkennen veel mensen zich in het plagen en grappen maken met hun partner. Het draagt bij aan een gezonde relatie waarin lachen en plezier hebben centraal staan.