Wie is de dubbelganger van Tom Hardy?

De 34-jarige Keify Bankhead kreeg zo’n zeven jaar geleden te horen dat hij wel heel erg leek op de bekende acteur Tom Hardy. Hij zelf zag de vergelijking niet, maar nu hij begonnen is met TikTok is het niet meer te ontkennen. Hij werd overspoeld met berichtjes en zelf huwelijksaanzoeken van mensen die dachten dat hij dé Tom Hardy was. ‘Zelf zie ik maar een lichte vergelijking, maar het heeft me wel enorm veel zelfvertrouwen gegeven’, vertelt Keify Bankhead.

 

Niet alleen vrouwen spammen hem vol met berichten, maar ook mannen. Sinds het maken van TikToks krijgt hij per dag honderden berichten. Dan zijn het geen berichten met ‘je lijkt echt op Tom Hardy’, nee ze gaan verder dan dat.

De bronafbeelding bekijken
Bekende acteur Tom Hardy

De berichten gaan van hot naar her. Er komen per dag verschillende huwelijksaanzoeken binnen. ‘Neem een vlucht naar Canada en ik trouw met je’ of ‘Ik betaal je treinkaartjes naar Berlijn, als je dan bij me langs komt’. Keify vertelt dat hij nog nooit zoveel aandacht heeft gehad. Veel vrouwen beschouwen Tom Hardy als hun droomman en Keify valt daar nu dus ook onder. Geen wonder dat je daar zelfvertrouwen van krijgt. Toch zijn er ook mensen die hem totaal niet vinden lijken op de bekende Hollywood acteur. Dat zijn dan vooral de mensen zonder profielfoto of met een gekke onbekende naam die hem daarop wijzen.

De video die hij op TikTok maakte was de oorzaak van de vele DM’s per dag. Deze ging viraal en dat Keify niet gedacht. Hij geeft aan dat die na alle berichten nog steeds vindt dat hij niet op de bekende acteur lijkt. Wel gaat hij mee in alle reacties en maakt hij er video’s over.

Zie hieronder een TikTok-video van Tom Hardy:

@keifywithanfReply to @victorialouise_93 quick, go on.

♬ original sound – Banksy

Deze man is niet de enige met een beroemdheid als lookalike. Deze identieke tweeling lijkt enorm op zangeres Ariana Grande.