Man leeft als koning als enige gast op cruiseschip

Iedereen heeft er op een bepaald punt wel is naar verlangd: de enige zijn op je vakantiebestemming zonder overlast van jongeren, gillende kinderen en nog meer ongemak. Voor de Britse TikTokker Blake Rosier lijkt het werkelijkheid te zijn geworden, althans zo beweert hij zelf. Afgezien van het hele leger personeel beweert Blake dat hij de enige gast is op het schip, dat normaliter plaats biedt aan zeker 2.000 tot 4.000 gasten.

In een video die dinsdag is gepost, is Blake te zien terwijl hij in een zwembad staat en pronkt met het lege dek om hem heen. Hij enthousiasmeert zijn volgers op TikTok: “Zoals sommigen van jullie weten, ben ik helemaal alleen op dit cruiseschip. Ik ben de enige gast op dit schip, naast de bemanning natuurlijk, die letterlijk met handen en voeten voor me heeft gezorgd.”

Volgens Blake gaan ondanks het gebrek aan gasten wel gewoon alle festiviteiten door. Zo zouden alle shows gewoon nog doorgaan en zouden alle zwembaden open zijn. Bovendien dineerde de TikTokker helemaal alleen in een gigantische eetzaal. Sinds die post is er echter geen update meer geweest, waardoor we echtheid wel in twijfel kunnen trekken. Maar, als het ├ęcht heeft plaatsgevonden is het natuurlijk bizar dat de cruise ‘gewoon’ is doorgegaan.

Bekijk de bizarre beelden hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Blake Rosier (@blakerosier)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Blake Rosier (@blakerosier)

Header foto: newsbreak.com