Maak kennis met Britt Nijsen

Grote kans dat de naam Britt Nijsen jou nu nog niks zegt, maar hierna zal dat voorgoed veranderen. Deze prachtige meid van eigen bodem blaast ons werkelijk waar omver met haar fantastische uiterlijk. Het verbaast ons dan ook niet dat Britt door het leven gaat als content creator. Zo heeft zij momenteel ruim 7 duizend volgers op Instagram verzameld en wij verwachten dat dit aantal alleen nog maar zal stijgen door alle leuke foto’s die Britt met haar volgers deelt. Met deze foto’s neemt ze haar foto’s onder andere mee naar haar vakantiebestemmingen, zoals Milaan, Kroatië en Kaapverdië.

Omdat deze bikini’s haar zo goed staan, heeft Britt ook regelmatig samenwerkingen met het lingeriemerk Lounge Underwear en in deze setjes steelt ze werkelijk waar de show. We kunnen hierdoor maar al te goed begrijpen waarom mensen ervoor kiezen om Britt op hun tijdlijn voorbij te zien komen. Met haar blonde lokken, lichte ogen en afgetrainde figuur is zij een prachtige verschijning

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door britt nijsen (@britttnijsen)

Ondanks haar drukke leventje is ook op Britt haar Instagram te zien dat zij altijd tijd maakt voor haar vrienden en vriendinnen. Zo pakt zij regelmatig terrasjes en ging zij het afgelopen jaar met vrienden drieënhalve maand naar Zuid-Korea. Hier heeft zij enorm veel sightseeing gedaan en veel plekken bezocht. We kunnen wel stellen dat deze dame haar hart vol van reizen is. Mocht je denken een kans te maken bij deze leuke dame, zet die gedachte dan maar snel uit je hoofd. Ze heeft momenteel een relatie met Ritse de Jong, een model/artiest uit Nederland. Maar goed, dat mag de pret van haar foto’s op Instagarm niet drukken. Zie hieronder onze favoriete foto’s van Britt Nijsen en vergeet vooral niet op volgen te klikken, want haar wil je wekelijks op je Instagram-tijdlijn voorbij zien komen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door britt nijsen (@britttnijsen)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door britt nijsen (@britttnijsen)