“Werk slimmer, niet harder”

Iedereen heeft wel eens gehoord van de gezegde “werk slimmer, niet harder”. Zo ook deze man uit het Engelse Manchester, die het misschien iets te letterlijk nam. Hij tatoeëerde namelijk een volledig realistische sixpack op zijn buik. Eén ding is zeker: hij heeft door deze actie zichzelf flink wat uren in de sportschool bespaard. Het heeft in totaal 2 dagen geduurd voordat de tattoo af was.

Eigenaar was compleet verrast door de sixpack-tatoo

De meeste tattoo artiesten zijn niet meer zo snel verrast door de tattoos die mensen willen zetten. De desbetreffende tattoo artiest in Manchester zegt dat hij al heel veel ‘creatieve tattoos’ heeft gezet en dacht de vreemdste tattoos al gehad te hebben. Echter zag hij het idee van deze Engelsman niet aankomen.

”ik heb weleens iemand een paar strepen op zijn buik zien tatoeëren wat dan een sixpack zou moeten voorstellen, maar ik heb nog nooit een realistische sixpack tattoo gezien. Dat is waarom ik had besloten om mee te werken aan deze aanvraag. Dit was zeker een van de vreemdste tattoos die ik heb gezet, maar het is uiteindelijk goed gelukt en de klant was er hartstikke tevreden mee.”

Zie hieronder een video van de tattoo:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dean Gunther (@dean.gunther)