Soms is het huis te klein

Het kan goed zijn dat je in eerste instantie denkt genoeg ruimte in huis te hebben met je partner. Maar dan nemen jullie een huisdier en een tijdje later komen er ook kinderen in het huis rond te rennen. Eigenlijk heb je na alle drukte heel erg de behoefte om eens lekker te ontspannen met een biertje in het café. Maar je kan je partner eigenlijk ook niet zomaar met alles en iedereen achterlaten. Hoe pak je zoiets dan aan?

Een man in de Facebookgroep Home Junkies dacht waarschijnlijk precies hetzelfde en heeft het onmogelijk voor elkaar gekregen: hij maakt een gigantische ondergrondse bar in de tuin! En niet zomaar een standaard barretje, nee, hij heeft een super luxe mancave gemaakt waar je met je biertje ook nog kunt genieten van genoeg andere dingen.

Een ondergrondse bar met enorm scherm

Als je een grote tuin hebt en je weet niet wat je er mee moet doen kun je altijd nog de boel open halen. Een man op Facebook deelt foto’s van de complete metamorfose van zijn tuin. Hij heeft de hele tuin opengehaald en er vervolgens een ondergrond in gelegd. De hele vloer is geïsoleerd en verder gelegd. Er zijn stenen muren gebouwd en binnen die muren is de hele bar vormgegeven. Op de grond van de tuin is een klein zwart huisje gemaakt met daarin een trap naar de ondergrondse bar. Moet je kijken hoe vet:

Ondergrondse bar

Ondergrondse bar

De ondergrondse bar is helemaal donker gemaakt en heeft hele dikke blauwe lampen die het echt een luxe indruk geven. De bar is uitgerust met alle benodigde versnaperingen. Verder vind je in de bar nog een luxe bank, zithoek, twee brede sofa’s en een enorm scherm om lekker voetbal te kijken. Dé plek voor de mannen dus. Heeft de vrouw in huis ook nergens meer last van en kunnen mannen lekker mannen zijn. Perfect! Bekijk de rest van de foto’s hieronder:

mancave in achtertuin onder de grond

ondergronds tunnel mannenbunker in achtertuin

bar mannen