Man bouwt zelf een wijnbar in zijn eigen huis

Je moet natuurlijk een beetje handig zijn om dit te kunnen doen, maar je moet er ook ruimte voor hebben waar het kan in je huis. Het lijkt erop dat deze man een beetje had van beide, want het is een groot project geworden dat er echt top uitziet.

Hij is begonnen met lijnen op de vloer te maken met tape om te kijken hoe groot het ongeveer moet worden. Hij heeft een soort uitbouw gemaakt aan een inloopkast. Op deze lijnen heeft hij muren gebouwd met een rustieke uitstraling. Deze gaf hij uiteindelijk een mooie groene kleur. De muren bevatten zelfs ramen die open kunnen. De ramen aan de voorzijde bevatten een logo met tekst.

man bouwt wijnbar in eigen huis

Als we naar binnen gaan, lijkt het net alsof je in een echte wijnbar staat. Het ziet er gezellig ouderwets uit vanbinnen door het gebruik van een donkere kleur hout. In het midden staat een tafel en aan de zijkanten zijn wijnkasten gemaakt om zijn voorraad op te kunnen slaan.

Achterin de wijnbar staat hij dan, de daadwerkelijke bar. Er staan barkrukken waar je heerlijk kan aanschuiven. Alleen nog even een barman inhuren en deze man kan zo zijn eigen zaak beginnen. De volledige uitstraling is gebaseerd op een Italiaanse stijl. De bar is voorzien van een naam: “La Vecchia Vita”. We kunnen er niet omheen dat dit een fantastisch project geworden is waar hij heel trots op kan zijn. Misschien een ideetje om in je eigen huis te proberen?

Bekijk de foto’s van de bouw van de wijnbar hieronder:

man-bouwt-wijnbar-eigen-huis man-bouwt-wijnbar-eigen-huis man-bouwt-wijnbar-eigen-huis man-bouwt-wijnbar-eigen-huis man-bouwt-wijnbar-eigen-huis

Wil je nou ook je eigen bar, maar ben je niet zo handig en past het eigenlijk niet in je huis? Dit bedrijf bouwt gepersonaliseerde kroegen voor in je achtertuin.