Gepersonaliseerde kroeg in eigen achtertuin

De oprichter van het project, Steve Rosling, heeft in de loop der jaren al veel Ierse en Engelse pubs ontworpen. Hij tilt zijn ervaring nu iets hoger op. Hij bouwde zijn eerste My Little Pub voor de schoonvader van mede oprichter Gary Altenburg. Steve maakte zich namelijk zorgen over de toekomstige carrièreperspectieven als commercieel interieurontwerper. Hij kwam daarom met het idee om de ‘lokale pub’ nog dichterbij te brengen voor mensen. En zo werd O’Loughlin’s geboren. De eerste gepersonaliseerde pub, vernoemd naar Altenburgs schoonvader.

 

De pub heeft de afmetingen 3.6 meter bij 2.8 meter. O’Loughlin’s is ontworpen als een compleet één-op-één pub. Met details gemodelleerd naar de eigenaar, maakt de pub zo persoonlijk. De mini Irish Pub heeft Terry’s naam erop en is versierd met oude historische familiefoto’s. “Deze ontwerpen laten je in je achtertuin zitten met het gevoel dat je bent weggestopt in een geheime bar in het midden van Dublin, of een kleine township op het Engelse platteland“, aldus Rosling.

Een op maat gemaakte pub van My Little Pub

My Little Pub is een groot succes

Sinds de bouw van O’Loughlin’s heeft Rosling nog veel meer pubs mogen creëren. Het project trekt veel klanten in heel Nieuw-Zeeland. Het heeft inmiddels al een Engelse pub in een buitenwijk van Christchurch gevestigd. Naast het bouwen van de prachtige gepersonaliseerde pubs worden ze ook nog is naar locatie verzonden. Vandaar dat My Little Pub dezelfde service kan bieden aan de overkant van de zee. Zo kunnen de Australiërs die hun eigen pub willen, deze rechtstreeks naar hun huis laten bezorgen. Het kost je wel wat. Basismodellen beginnen bij ongeveer 70.000 dollar, terwijl de duurdere en volledig uitgeruste versies rond de 100.000 dollar kosten.

Het enige wat nodig is om een gepersonaliseerde pub te bestellen, is online informeren, het team vertellen over de ideeën voor een kleine pub en de locatie in gedachten en vervolgens een basismodel kiezen uit de drie gegeven opties. Van daaruit schetst het team een pub in overeenstemming op de door jou aangegeven ideeën, kleurvoorkeuren en eventuele unieke details. Zodra je tevreden bent met het ontwerp, begint het team aan het bouwen van jouw pub.

My Little Pub wordt verzonden