Hoe train je dezer dagen nog?

Deze dagen is het misschien moeilijk om fit te blijven. De sportscholen zijn gesloten dus zal je zelf met goede oplossingen moeten komen om toch nog aan je training toe te komen. Dit betekent zeer waarschijnlijk dat je thuis aan de slag zal moeten gaan om in vorm te blijven. Geen paniek, wij kunnen je helpen om thuis ook zeer effectief te trainen. Met deze oefeningen zullen je buikspieren een grotere groei doormaken dan ooit. Ook kan je bij ons terecht als je thuis je schouders of je benen wil trainen. Een andere optie, is om gewoon een gym te bouwen in je tuin, zoals deze man heeft gedaan.

Gym in je tuin

Jordan had de behoefte aan een gym in zijn tuin, en vroeg Marc Ely van het bedrijf Ely Scaffolding om hulp. Marc vertelde op zijn beurt aan Jordan dat die misschien wel iets moois zou kunnen bouwen. Maar niemand had verwacht dat het er zo uit zou komen te zien, want in deze gym kom je niks te kort.

Gym
Foto: Ladbible

Jordan is meer dan tevreden en kan lekker thuis sporten

Jordan heeft £400 voor de gym moeten betalen. Hij zou in de eerste instantie voor 4 weken in Jordan zijn tuin blijven omdat de lockdown hierna over zou zijn. Dat is niet het geval dus moet Jordan nu £20 per week bijbetalen om de gym in zijn tuin te houden. Jordan heeft laten weten dat de gym uitstekend werkt. Hij gebruikt hem dan ook wel 2 keer per dag. Marc heeft nu ook andere aanvragen gehad zoals die van Jordan. Wij snappen dat wel want wie zou er in deze tijd nou niet een eigen gym in zijn achtertuin willen hebben

Marc Ely
Foto: Ladbible