Van buiten lijkt het op een normale schuur

Alle filmfanaten zullen smullen van het idee dat je naar de bioscoop kan gaan in je eigen tuin. Deze man heeft dit geprobeerd te realiseren; en het resultaat is ongelooflijk. Als je de schuur van buiten ziet zal je allerminst verwachten dat je vanbinnen zo’n geweldige creatie aantreft. Het lijkt namelijk op een ‘normale’ schuur die ook zomaar in jouw achtertuin had kunnen staan. Op het moment dat je naar binnen gaat zal je ongelooflijk verrast worden door de luxe privé bioscoop.

Bioscoop

De luxe privé bioscoop doet niet onder voor een echt filmhuis

Het is niet zomaar een bioscoop. Er is namelijk aan alles gedacht. Zo heb je de beschikking over 7 bioscoopstoelen waardoor je met al je vrienden naar de vetste films kan kijken. Daarnaast zal je net zoals in de bioscoop films kunnen kijken op een heerlijk groot scherm. De HD-projector zorgt ervoor dat het beeld ook nog eens van absolute topkwaliteit is.

Scherm

Zo doet deze luxe privé bioscoop helemaal niet zoveel onder voor een ‘echte’ bioscoop. Misschien is deze privé bioscoop zelfs nog wel beter. Zo begeef jij je direct in de filmsferen door alle filmposters die aan de muur hangen. Ook is er de beschikking over vette plafondverlichting en kan je snoep scheppen uit de snoepbakken.

Bioscoop

Het is niet de eerste bijzondere schuur waar ons oog op valt

Dat je van je schuur een vette creatie kan maken is eerder ook al bewezen. Zo lijkt deze schuur op een oude schuur van buiten, maar is het vanbinnen omgebouwd tot een wel hele vette mancave! Deze koeienschuur is zelfs omgetoverd tot een luxe woonboerderij. Dit kan jou wellicht inspireren om je schuur meer te laten zijn dan wat het nu is.

Verlichting