Man bouwt opzetzwembad om tot een zwembad met houten platform

Deze man bouwt een normaal opzetzwembad van $99 om tot eentje met een houten platform. Natuurlijk kost het wat werk, maar dat is het zeker waard nadat je het resultaat hebt gezien. We komen inmiddels al steeds een stukje dichterbij de zomer en daarom is het verstandig om dit idee alvast in jouw geheugen op te slaan. Zo’n zwembad kost meestal tussen de €60 en €90 en je kunt ze overal bestellen! Voeg doe-het-zelf terrasplanken en lambrisering aan de zijkant toe en jouw zwembad krijgt dan een echte glow-up.

Plaats vier balken op de hoeken van het zwembad en verbind deze door vier lange planken op de bovenkant te plaatsen en vul je het daarna op met dezelfde planken. Dit maakt het helemaal af, maar we zijn er natuurlijk nog niet helemaal. Een leuke sfeer hoort er natuurlijk ook bij. Niemand wordt er namelijk vrolijk van wanneer je ’s avonds in het zwembad met een wijntje zit en vervolgens bijna niets kan zien. Plaats daarom een paar luxe buitenlampen om het zwembad heen en zet eventueel een mooie grote subtropische plant erbij zoals een goudpalm. Dan krijg je pas echt een zomers gevoel! Bekijk hieronder de foto’s: van het proces:

Dit is hoe je opzetzwembad kan ombouwen naar een zwembad met houten platformzwembad kan ombouwen naar een zwembad met houten platform stap tweedit is hoe je zwembad kan ombouwen naar een zwembad met houten platform stap drie

bak om zwembad bouwen

luxe zwembad achtertuin