Waar gaat Now You See Me over?

Now You See Me draait om een groep briljante illusionisten die bekendstaan als The Four Horsemen (De Vier Ruiters). Deze getalenteerde magiërs voeren gedurfde en intrigerende shows op waarin ze banken beroven en het gestolen geld aan hun publiek uitdelen. Tijdens deze spectaculaire stunts trekken ze de aandacht van FBI-agent Dylan Rhodes en Interpol-agente Alma Dray, die vastbesloten zijn om de ware identiteit van de illusionisten te achterhalen en hun verborgen agenda te onthullen. Maar naarmate ze dieper graven, realiseren ze zich al snel dat niets is wat het lijkt in de wereld van magie en bedrog.

De film zit boordevol met onverwachte wendingen, waanzinnige trucs en een race tegen de klok die je op het puntje van je stoel houdt. Met elk plotwending en elke verdwijntruc wordt de kijker meegesleurd in een mysterieuze wereld waarin niemand te vertrouwen is.

Bekijk hier de trailer van Now You See Me:

Wie spelen er in de film?

De film heeft een sterrencast die het verhaal tot leven brengt met hun charisma en talent. Je kunt genieten van geweldige optredens van onder andere Jesse Eisenberg als J. Daniel Atlas: De leider van The Four Horsemen. In de film speelt hij een uiterst arrogante maar toch wel charismatische illusionist. Ook kan je genieten van Woody Harrelson als Merritt McKinney: Een briljante hypnotiseur en mentalist die altijd voor verrassingen zorgt. Verder zijn er rollen weggelegd voor Isla Fisher, Dave Franco, Mark Ruffalo, Morgan Freeman en Michael Caine.

Populariteit

De film is goed ontvangen door zowel fans en critici. Op Rotten Tomatoes bijvoorbeeld wist de film een score van 70% ‘audience score’ te behalen. Ook op andere platformen doet de film het aardig, op IMDb weet de film een zeer solide 7,2 te scoren.

Fans op X/Twitter laten zich ook razend enthousiast uit over deze cultclassic. Check hier wat voorbeelden:

tweet

tweet