John Heitinga koopt schitterend herenhuis aan de Amstel

Hoewel de exacte aankoopprijs niet bekend is, weten we dat Heitinga een hypotheek van maar liefst 3,1 miljoen euro heeft afgesloten op het huis. Dit in tegenstelling tot de laatste vraagprijs van 2.750.000 euro. Voor deze forse som heeft hij wel een prachtpand te pakken met een woonoppervlakte van maar liefst een behoorlijke 279 vierkante meter.

heitinga huis

Het herenhuis biedt volop ruimte met vijf slaapkamers en twee badkamers, verdeeld over vier woonlagen plus een handige vliering. De afgesloten keuken is uitgerust met de meest moderne inbouwapparatuur, perfect voor elke thuiskok. De rondom gelegen tuin is ontworpen door de gerenommeerde tuinarchitect Dick Beijer en beschikt over waterpartijen, sierlijke bomen en diverse terrassen, waardoor je elke dag kunt genieten van een stukje paradijs aan huis.

Het huis biedt veel luxe voorzieningen

Uniek is de eigen aanlegsteiger aan de Amstel die het huis te bieden heeft, wat het ideaal maakt voor watersportliefhebbers. Daarnaast beschikt het huis ook nog eens over een eigen kantoorruimte en een gym, zodat Heitinga na zijn uiterst intensieve sportcarrière zijn conditie nog op peil kan houden. En na een intensieve work-out kan hij heerlijk ontspannen in de ruime woonkamer met open haard, die een prachtig uitzicht op de Amstel kan bieden. Verder is er nog een uiterst sfeervolle eetkamer met een tweede open haard, perfect voor gezellige diners.

heitinga huis

Of Heitinga zijn huidige woning aan de Willemsparkweg in Amsterdam, die hij in 2015 kocht, binnenkort te koop zet, is nog niet bekend. Eén ding is zeker: met zijn nieuwe aankoop aan de Amstel heeft hij een droomhuis bemachtigd waar hij volop van kan genieten in een van de mooiste delen van Nederland.

heitinga huis

heitinga huis

heitinga huis