Grind Hard Plumbing CO zijn niet vies van een leuke challenge

“We are a couple of friends who build crazy cars and contraptions out of a small garage,” is hoe Grind Hard Plumbing Co zichzelf introduceren. En dat is ook precies wat ze doen. Bestaande uit Ethan en Edwin (en soms ook Steven en Will) staat deze jongens voor het ombouwen van oud speelgoed, schroot en andere oude voertuigen tot nieuwe, krachtige machines. De ontwerpen zien er altijd fraai uit en laten kijkers altijd twee keer kijken om uit te vogelen wat er gaande is. Zo hebben ze bijvoorbeeld een speelgoed Princess Jeep omgebouwd tot een monster van een machine:

Ze maakten een Micro Jet Boat

Op hun YouTube-kanaal plaatsen Grind Hard Plumbing Co afleveringen waarin ze precies laten zien hoe ze de gevonden spullen omtoveren tot werkende machines. En hun nieuwste uitvinding is het maken van een werkende Micro Jet Boat. Het enige wat ze hadden was een mini jetboot ‘romp’ van 182 centimeter. Hier zetten zij een jetski-motor aan vast en bevestigde zij het hele apparaat aan hun eerder gemaakt Barbie-Jeep.

Micro Jet Boat

Volgens Ethan en Edwin vragen fans al een hele lange tijd om deze uitvinden, alleen liet het project erg op zich wachten. De onderdelen moesten nog geleverd worden en ook nog op goede kwaliteit gemaakt worden. Als je iets tofs wil maken, moet je er voor zorgen dat alles zo goed mogelijk functioneert, en soms kost dat nog even wat tijd. Maar toch is het dan eindelijk zover na een jaar wachten: de Micro Jet Boat is ready-to-go. 

De jetski-motor heeft wel 100 PK dus de mini-boot kan met een enorme snelheid over het water racen. Je zou het bijna niet geloven maar de boot weegt dus maar 115 kg en dat maakt het super geschikt als eenmansboot. Check de dikke video’s hieronder:

Je hoeft natuurlijk niet per se aan machines te werken om lekker te kunnen sleutelen. Zo heeft deze 24-jarige ondernemer een huis gekocht van maar €10.000,- en de waarde na de verbouwing wel met 550% kunnen laten stijgen.