Automuseum

Zie je het al voor je? Je rijdt in een knalrode Ferrari over de boulevard en maar enkele meters verderop parkeer je hem in jouw droomgarage. Het is niet voor iedereen weggelegd, maar voor deze eigenaar wel. Naast zijn knalrode Ferrari bezit hij nog vele andere prachtige auto’s, waaronder enkele Porsches en Ferrari’s.

Auto musuem MAN MAN 6 Auto museum MAN MAN 2 Auto museum MAN MAN 3 Auto museum MAN MAN 6 Auto museum MAN MAN 5 Auto museum MAN MAN 7

Het automuseum beslaat ruim 2.100 vierkante meter en er is daardoor genoeg ruimte om al deze mooie wagens te stallen. Dat is ook precies wat de eigenaar heeft gedaan. Hij heeft maar liefst 25 prachtauto’s gestald, en er is nog ruimte voor meer! Het museum heeft genoeg vernuftigheden waardoor de klassieke auto’s in optimale conditie worden gehouden. Zo regelt een computer de temperatuur, de vochtigheid, het stofniveau en de hoogte van het aantal bacteriën. Boven het museum is een grote woning waar je als begenadigd autobezitter fijn kan genieten van de mooie bolides.

auto museum malibu

Binnen enkele honderden meters zit je op Point Dume Beach en wie wilt dat nou niet? Na het zien van deze afbeeldingen ben je vast tot de conclusie gekomen dat je ook een stijlvolle garage wilt. Dan moet je garage natuurlijk wel vol staan met een verzameling supercars zoals te zien is in dit artikel.