Newcastle United te koop

Je zou denken: waarom zou Floyd Mayweather in godsnaam de nummer 13 van de Engelse Premier League willen kopen? Nou, de bokser gaf het volgende antwoord: “Als ik zou investeren in de club, zou ik vaak naar Newcastle komen om te feesten. Ik houd van Newcastle, er wordt nergens zoveel gefeest als in die stad. Vorig jaar heb ik enkele spelers ontmoet en het zijn goede jongens. Ik sta altijd open voor nieuwe zakelijke mogelijkheden.”Mayweather zal allereerst een goed plan opstellen en kijken of de overname van Newcastle United daadwerkelijk geld op zal leveren.

“Ik houd van sport, maar ik investeer met mijn hoofd en niet met mijn hart”

Bovendien heeft Mayweather een opvallende transfer in gedachte. Hij zou maar al te graag Cristiano Ronaldo naar Newcastle willen halen. Hij en de sterspeler van Real Madrid zijn fan van elkaar en hebben bovendien een goede vriendschap opgebouwd.

floyd mayweather newcastle man man

In hoeverre de interesse van Floyd Mayweather serieus is, kunnen wij helaas niet vertellen. Het lijkt ons in ieder geval zeer onwaarschijnlijk dat Cristiano Ronaldo naar Newcastle zal vertrekken, maar de wonderen zijn de voetbalwereld nog niet uit,