Maggie Rawlins ging van verpleegster naar topmodel

Een prachtige verschijning én ook nog eens topmodel, dat is Maggie Rawlins absoluut. Veel mensen durven de stap niet te maken om een carrièreswitch te maken, maar zij wel. Ze was eerst verpleegster in South Carolina, maar sinds een aantal jaar is ze topmodel.

Ze heeft al voor heel veel lenzen gestaan en dat is ook niet gek, want de Amerikaanse Maggie is een beeldschone vrouw. De switch van verpleegster naar model is bij haar dus heel erg goed uitgepakt. Het zou ook gek zijn als ze niet was opgevallen bij modellenbureaus. Oordeel zelf maar:

Maggie Rawlins

 

Het staat haar allemaal goed

Zoals je hierboven op de foto ziet: écht alles staat haar goed. Of ze nou een simpel wit truitje aan heeft, of toch kiest voor de beach-look in prachtige bikini. Wees niet bang, die foto ga je ook nog van haar zien.

Het is onduidelijk of Maggie erop gewezen is dat ze een modellencarrière zou moeten beginnen of dat ze dat zelf als grote droom had, is niet echt duidelijk. Het eerste lijkt ook wel logisch: dat ze van een patiënt te horen had gekregen dat ze er echt prachtig uitziet. Dat hadden wij namelijk ook gedaan.

Inmiddels rockt ze op veel covers van tijdschriften. Zoals onlangs op het voorblad van ELLE in Kroatië. Ook op Instagram gaat ze als een speer. Met inmiddels ruim 240.000 duizend volgers is ze een waar lid van de knapste dames op Instagram. En dat aantal blijft elke dag maar groeien.

Maggie Rawlins heeft helaas al een man

Helaas is ze al getrouwd, maar dat betekent niet dat we niet weg kunnen dromen bij deze schoonheid. Want op Instagram deelt ze genoeg leuke foto’s waar je haar prachtige gezicht en fitbody kan bewonderen. Natuurlijk hebben we, zoals je van ons gewend bent, de beste plaatjes alvast verzameld: