ShirtbyHand

ShirtbyHand, een shirtmerk van eigen bodem, zorgt ervoor dat elke man het perfecte overhemd aan zijn garderobe toe kan voegen. De juiste fit en de gewenste kwaliteit tegen een relatief lage prijs; welke man wordt daar nou niet enthousiast van? In enkele stappen kan jij het hemd hebben waar jij al die tijd van hebt gedroomd. Laat jezelf gratis opmeten op kantoor of in je eigen huis op de voor jouw gewenste tijd en customize je shirt precies zoals jij hem wilt. Het enige wat je daarna hoeft te doen is wachten. Binnen slechts twee á drie weken heb jij het hemd van je dromen in handen.

ShirtbyHand Premium MAN MAN

Premium collectie

Eerder lieten we jullie al kennismaken met het perfecte zomerhemd van ShirtbyHand en het succes is niet onopgemerkt gebleven. Zo breiden ze – naast de huidige vestigingen in vijf landen – hun horizon uit naar Scandinavië. Nu komen ze naast hun reguliere lijn met een extra toevoeging: ShirtbyHand Premium. Deze collectie tilt de term ‘maathemd’ naar een hoger level. ShirtbyHand Premium is de perfecte combinatie van luxe en elegantie. De parelmoerknopen, het 120s dubbel katoen en andere stijlvolle details maken dit hemd dé eyecatcher van al jouw looks. Door de langere katoendraden – welke geïnspireerd zijn op de klassieke Italiaanse shirts – straalt deze lijn nog meer verfijning uit. Na het dragen van dit overhemd wil je niks anders meer.

ShirtbyHand Premium MAN MAN

How to wear

Een hemd is één van de meest veelzijdige kledingstukken die een man kan hebben. Door de perfecte combinatie van luxe en stijl zijn de hemden van de Premium collectie uitermate geschikt voor al jouw chique looks en smart outfits. Draag het hemd van je dromen onder je al pakken. Zo zal je nooit op stijl inleveren als jij je jasje uittrekt, integendeel! Match deze look met een paar nette schoenen, zoals loafers of derby’s. Voor de meer alledaagse look kan jij dit overhemd dragen op een cropped pantalon, ideaal voor deze tijd van het jaar. Maak deze look af met een paar cleane sneakers welke matchen met het hemd of je broek. Een look waarmee elke man gegarandeerd hoofden zal laten draaien.

ShirtbyHand Premium MAN MAN

ShirtbyHand Premium MAN MAN ShirtbyHand MAN MAN

Deze maand kan jij vier modellen van de Premium collectie voor slechts 79 euro op maat laten maken, daarna zal de prijs stijgen met 20 euro. Dus maak snel een gratis meetafspraak en zorg ervoor dat jouw droomhemd binnenkort aan je garderobe toegevoegd kan worden.