Lynk & Co Membership

Lynk & Co geeft jou als één van de eerste de kans om een auto te rijden op een duurzame en voordelige manier. Het werkt ontzettend simpel. Per maand betaal jij 500 euro voor de auto, maar dat is niet per se wat je uiteindelijk écht kwijt bent aan de auto. Je mag de auto namelijk delen met familie en/of vrienden, of je verhuurt hem aan iemand die hem een dag, week of maand nodig heeft. Aan wie je hem verhuurt en voor hoelang, is helemaal aan jou. Met de verhuur verdien je een (groot) deel van je maandelijkse kosten terug. Hoe duurzaam en vernieuwend kan auto rijden zijn?

Lynk & Co

Lynk & Co 01 is een luxe standaard

Voor dat bedrag ontvang je, zolang als je dat zelf wilt, een Lynk & Co 01. Deze auto heeft alles in huis om je het ultieme gevoel van luxe te geven. Daarnaast is de auto erg duurzaam doordat er veel gerecycled is, zoals het interieur van de auto dat gemaakt is van ECONYL®. Dit materiaal wordt gemaakt van gerecyclede visnetten. Ook is de auto hybride, waardoor je ruim 68 kilometer kan afleggen met de elektrische motor in de auto. Dit is een van de grootste actieradiussen in de markt.

De auto heeft een vermogen van 261 pk. Genoeg om als eerste weg te zijn bij het stoplicht en in te voegen op een kort stuk. De auto is een automaat, waardoor het schakelen verleden tijd is.

Lynk & Co _ Club 6

Deel je auto gemakkelijk en snel

Het doel van Lynk & Co is niet om meer auto’s de weg op te sturen. Ze willen het autorijden namelijk alleen maar verduurzamen. Zo deel jij je auto gemakkelijk met je vrienden, familie, kennissen of zelfs collega’s. Daarnaast is de auto te delen met andere members van de Lynk & Co community. Zo weet je altijd dat er iemand in je auto rijdt die jij kan vertrouwen en dat je de auto terug hebt op het moment dat je hem zelf wil gebruiken.

Lynk & Co heeft inmiddels hun eerste fysieke winkel in Nederland geopend. Op het Rokin in Amsterdam kan je niet alleen genieten van de service in een winkel, maar schaf je ook je nieuwe fiets aan. Lynk & Co heeft namelijk niet alleen auto’s, maar verkoopt ook fietsen met een prachtig design. De fietsen van het merk Vässla zijn één van de vele lokale helden die Lynk aanbiedt in hun club. Een exclusief aanbod voor de members die zich bij de Lynk & Co club hebben aangemeld dus.

fiets

Je kan dus wel stellen dat Lynk & Co hard aan de weg timmert door niet alleen een goed en vernieuwend concept te introduceren. Ze blinken vooral uit ten opzichte van traditionele dealerships door hun members mee te nemen in een uniek aanbod dat maakt het toch wel erg aantrekkelijk.