Villa met waterpretpark

De villa staat in Dallas, de op twee na grootste stad van de staat Texas. Daar besloot de vorige eigenaar iets bijzonders met zijn villa te doen. Althans, met de achtertuin: hij maakte van zijn stuk grond een bizar mooi zwemparadijs. Zo hoefde hij dus nooit meer naar een zwembad, maar kon hij al zijn vrienden gewoon uitnodigen om voor een poolparty bij hem in de achtertuin. De villa mét waterpretpark staat inmiddels al een tijdje te koop, maar dat is niet heel gek: het kost wat om een wildwaterpark in je achtertuin te hebben.

villa waterpretpark hal

Drie gigantische glijbanen in de achtertuin

Oké, even over het waterpretpark: er zijn drie gigantische glijbanen te vinden. 2 dichte en 1 open waterglijbaan – maken onderdeel uit van een heus waterpretpark. Ook is er een lazy river geplaatst, waarin je heerlijk kan ontspannen en mee kan gaan met de stroming van het water. Deze leid je trouwens ook even door een mooie grot, bij een poolparty wel lekker om daar je privacy op te zoeken. In totaal is het complete waterpretpark 3.500 vierkante meter groot, dus er is genoeg plezier te beleven in de achtertuin van de woning. Maar het zwemparadijs is maar een klein topje van de ijsberg van deze villa. In totaal telt de grond namelijk maar liefst 18.000 vierkante meter, bizar!

woonkamer van de villa zitruimte in de villa

Waterpretpark én bioscoop

Naast het waterpretpark vind je namelijk nog veel meer luxe ín de villa. Met 10 slaapkamers, 2 bioscopen, een bowlingbaan, een fitnessruimte en een NBA-All Star basketbalveld is deze villa een toplocatie om met je vrienden te relaxen en veel avonturen te beleven. De vraagprijs is ook wel naar wat het te bieden heeft: $28.000.000. En mocht je dat geld ervoor over hebben, dan is de kans groot dat je nog meer dan genoeg over hebt om een extra dorpje te bouwen op de resterende vierkante meters van je grondstuk