Het bier dieet

Je kent het vast wel, je probeert elk dieet uit met de hoop om je summer body te realiseren. Toch slaag je er niet in om het gewenste resultaat te behalen met alle diëten. Deze Amerikaanse man, genaamd Hall, had precies hetzelfde probleem en bedacht zich om een ander soort dieet te volgen. Als wij een echt mannelijk dieet moeten opnoemen, dan komt bij ons het carnivoor dieet gelijk naar boven. Maar toch blijkt dat er een mannelijker dieet bestaat: het bier dieet. Deze man heeft bijna elk dieet geprobeerd, het keto-dieet, het plaeo dieet, ook heeft hij zelfs de intermittent fasting methode geprobeerd om te vallen. Maar desondanks is het hem niet gelukt om de kilootjes te laten verdwijnen. Maar toch heeft deze man het bewezen om met zijn eigen bier dieet maar liefst 11 kilo af te vallen.

Man valt ruim 11 kilo af met zijn eigen bier dieet MAN MAN

Hoe is dit mogelijk?

Volgens Cincinatti.com was Hall sales director bij Fifty West Brewing en werd hij geïnspireerd door het verhaal van de monniken, die in de jaren 1600 alleen maar bier dronken om zo af te vallen. Hall besloot om 40 dagen lang geen vaste voeding meer te eten en niks anders te drinken dan alleen maar bier. Je zal denken dat het bier dieet je laat aankomen, maar het tegendeel heeft zich bewezen. Hall valt ruim 11 kilogram (!) af door alleen maar bier te drinken. Dit is mogelijk omdat hij dagelijks zijn calorieën inname stabiel houdt en genoeg biertjes drinkt wat net onder zijn calorieën behoefte valt.

Is dit wel gezond?

Hall geeft aan dat dit meer een wetenschappelijke experiment was en dat het niet zozeer draaide om het snel afvallen. Hij wilde kijken wat er met het lichaam gebeurde en of dit wel gezond was. Ondanks dat hij 11 kilogram was afgevallen, raadden de dokters het dieet toch af. Niet zo gek toch? Het blijkt dat er in bier te weinig belangrijke vitamines en mineralen zitten om zo gezond te blijven en je weerstand sterk te houden. Hij nam tijdens het bier dieet extra multivitamines om dit in balans te houden. Hij moest wel toegeven dat hij midden in het dieet trek had in Taco-Bell, koffie en water. Wat niet zo gek klinkt als je alleen maar bier drinkt toch?

Of jij dit dieet wilt volgen, ligt allemaal aan jezelf. Wij raadden het in ieder geval af als je gezond en lang wilt blijven leven.