De luxe villa van Jandino Asporaat

Het pand van Jandino Asporaat kocht hij in 2015 voor een behoorlijk bedrag. Hij telde er destijds maar liefst 1.495.000 euro voor neer. Dat is een fors bedrag, zelfs in 2020, maar dan heb je ook wel wat. De villa ligt op het landgoed ‘Ringvaartstaete’ in Nieuwerkerk aan de IJssel. Dat is geen stukje grond waar je zomaar even komt, het is volledig afgesloten en Jandino is een van de twaalf gelukkigen die er mogen wonen. Het landgoed telt in totaal twaalf villa’s en biedt een ongekende hoeveelheid privacy.

Jaarinkomen van 1 miljoen euro

Ook al doet Jandino Asporaat het in financieel opzicht behoorlijk goed, voor de aankoop van zijn woning heeft hij wel een hypotheek afgesloten van 1.250.000 euro. Hij heeft dus zo’n 20% zelf gefinancierd, iets wat geen enkel probleem is gezien zijn jaarinkomen van naar schatting 1 miljoen euro. Of het bedrag wat hij voor zijn villa betaalde het ook echt waard is laten we even in het midden. Wat we wel weten is dat hij de beschikking heeft over zeven kamers, verdeeld over drie woonlagen. De woonoppervlakte bedraagt in ieder geval 300 vierkante, dus over ruimte heeft hij niks te klagen. Zijn kinderen waarschijnlijk ook niet, want samen met zijn vrouw Shirley heeft hij twee kids. Genoeg speelruimte dus.

Luxe inrichting

Eén van de zeven vertrekken is in ieder geval in gebruik als stoere keuken. De kans is groot dat hij ook daar zijn creatieve momenten beleeft, de keuken is namelijk van alle gemakken voorzien. De rest van de woning is overigens net zo luxe als je aan de buitenkant zou vermoeden. Een inpandige garage biedt ruimte aan twee auto’s en mocht Jandino even willen relaxen, dan heeft hij het voor het uitzoeken, rondom de villa in Nieuwerkerk aan den IJssel is namelijk een grote tuin aangelegd.