Strandhuis van filmlegende Steve McQueen

De acteur Steve McQueen is een legendarische acteur die in films zoals Papillon en The Magnificent Seven speelde. De acteur is sinds 1980 al overleden, maar zijn legacy in de filmwereld is nog steeds merkbaar. De films waarin hij speelde zijn niet het enige dat hij achter zich heeft gelaten. Hij was namelijk ook de eigenaar van het nodige vastgoed, zoals het strandhuis van Steve McQueen, volledig gerestaureerd en verbouwd. De nieuwe eigenaar wordt niet alleen de eigenaar van een historisch strandhuis, maar ook van een woning met veel luxe en een stijlvol interieur.

strandhuis van Steve McQueen strandhuis van Steve McQueen

Prachtige locatie en chique interieur

Het strandhuis van Steve McQueen bezit vijf slaapkamers en vijf badkamers. In totaal is de woning zo’n 300 m². Behoorlijk veel ruimte dus voor een ‘normaal’ strandhuis, maar het is dan ook niet zomaar een huisje aan het strand. De woning is volledig omgebouwd tot een moderne plek waarin je heerlijk van de omgeving kunt genieten. Het huis bevindt zich namelijk pal aan het strand. Verder is de keuken overladen met marmer, heeft de grootste slaapkamer een eigen balkon en vind je er zelfs een bed in de vorm van een boot. Toepasselijk, aangezien je vanuit het huis prachtig uitzicht hebt op de zee.

Steve McQueen Steve McQueen

De prijs van het luxe strandhuis

Voor de totale woning zullen nieuwe eigenaren flink in de buidel hebben getast. De prijs die werd gevraagd voor het strandhuis van Steve McQueen is namelijk $ 12 miljoen. Check de foto’s van het prachtige strandhuis om een voorproefje te krijgen van de prachtige woning. Toch is het niet alleen de woning zelf die ons jaloers maakt: het is vooral het uitzicht dat voor de nieuwe eigenaren de doorslag zal geven.

Foto’s: Marcelo Lagos/Sotheby’s International Realty