Is dit ’s werelds meest luxe camper?

De nieuwe camper van Mercedes is grofweg de natte droom van elke verwende kampeerder. Werkelijk alles wat op je wensenlijstje staat zit er in. Het enige probleem is wellicht het prijskaartje,. De vraagprijs is namelijk niet minder dan 1 miljoen euro en nee, afdingen is geen optie. Daar staat natuurlijk wel tegenover dat je een vakantie beleeft om nooit te vergeten.

 

Mercedes pakt lekker uit nu het wat minder gaat in de Formule 1. Met zo’n luxe camper kan je dan prima je imago opvijzelen. Nu is kamperen niet iets waar iedere vakantieganger warm voor draait, maar met het zien van deze luxe vakantiewoning op wielen wordt het moeilijk om nee te zeggen. Het ding is namelijk met zo’n 12 meter lang alles behalve klein. Met een breedte van 2.5 meter en een hoogte van 4 meter heb je in ieder geval voldoende ruimte binnenin. Sterker nog, de designers van Mercedes hebben ook rekening gehouden met de wens om leuke dagtochtjes met je auto te maken. Je eigen supercar kun je namelijk vakkundig in de camper parkeren.

Nog een sterk verkoopargument: de indeling is zodanig indrukwekkend dat je maar al te graag je doorzonwoning voor deze veredelde sleurhut wil inruilen. Binnen in is alles in de overtreffende trap uitgevoerd: een waanzinnig grote leefruimte annex woonkamer, een slaapkamer die groter dan wat je nu waarschijnlijk hebt en een badkamer waar je eenvoudig ongestoord kan douchen zonder overal tegenaan te botsen. Het enige nadeel is de vraagprijs van 1 miljoen euro, niet elke sterveling zal dit zonder problemen kunnen aftikken.