Deze luxe camper staat gewoon in Nederland te koop

Er valt wat voor te zeggen om te kiezen voor een tot luxe camper omgebouwde bestelbus. Voor een grote familie is dat ideaal, maar ook voor een stoere vakantie met vrienden.

Als bestuurder zit je extreem comfortabel in de luxe bestuurdersstoel terwijl je veilig en van alle gemakken voorzien van A naar B rijdt. Daar komt bij dat een bestelbus vaak meer ruimte biedt dan een gewone standaard caravan of luxe camper.

Mercedes Sprinter met AMG-bodykit

De Mercedes Sprinter met AMG-bodykit heeft dan ook alles in zich om zelfs de meest verwende automobilist op slag verliefd te laten worden. In tegenstelling tot de Amerikaanse varianten heeft deze juist een meet Europees aandoende uitstraling dan de bekende GMC’s of Chevy’s. Wat ooit een gewone Mercedes Sprinter was is nu omgetoverd tot luxe camper waarin je alles aantreft wat je nodig hebt.

luxe camperZo is er extra aandacht gegeven aan de AMG-bumper en zijn er vier luxe uitgevoerde leren stoelen met een heerlijk comfortabele zit in de bus geplaatst. Ook andere luxe zaken ontbreken niet. Denk aan de koelkast, een prima magnetron, een televisietoestel en voldoende stopcontacten voor de nodige apparaten. Ook de gordijnen en het luxe tweepersoonsbed ontbreken niet. Kortom, je kunt er zo mee wegrijden naar de camping.

Slechts 190 pk en een 3.0 V6 dieselmotor

Alhoewel bovenstaande waarschijnlijk genoeg is om je te overtuigen van de kwaliteiten van deze luxe camper, moeten we je wel vertellen dat het aantal pk’s mogelijk achterblijft bij de verwachtingen. Je zult het moeten doen met 190 pk, maar dat is ruim voldoende voor lange ritten.

occassion camper luxe

De wagen staat momenteel op je te wachten bij Bedrijfswagen Centrum Leeuwarden. Voor de vriendenprijs van 74.845 euro is de wagen helemaal van jou. Dat wil zeggen, als je ondernemer bent en de wagen dus zakelijk aanschaft. Heb je geen KvK-inschrijving, dan komt daar nog wat belasting bij.