Leren tassen voor mannen

Hoe je het ook wendt of keert, tassen zijn vandaag de dag veel meer dan slechts een praktisch item. Hoewel een tas natuurlijk nog altijd dient om eenvoudig spullen in mee te nemen, is het als het ware een stijlobject geworden. Ze komen dan ook voor in allerlei vormen, maten, kleuren en materialen. Er is voor ieder wat wils.

leren rugzak

In onze ogen hoort een leren tas thuis in het rijtje met must-haves voor moderne mannen. Het is een item die de investering meer dan waard is. En wanneer jij in een dergelijke tas investeert, doe het dan ook goed. Wij stellen jullie voor aan het Nederlandse tassen merk Evan Red.

Het Nederlandse tassen merk Evan Red

Natuurlijk heeft een merk van eigen bodem net wat extra’s. Het is gewoonweg tof om te zien dat Nederlandse mannen zich bewust bezighouden met stijl. Evan Red voorziet de Nederlandse man nu van twee modellen leren tassen, zodat we altijd stijlvol voor de dag komen.

leren laptoptas heren

Beide tassen bieden genoeg ruimte voor een 13″ laptop en zijn voorzien van verschillende handige opbergvakken voor overige spullen. Check it out.

Amsterdam Briefcase

Een laptoptas is een model dat regelmatig wordt vergeten door veel mannen. Echter is dat heel raar als je er eens goed over nadenkt. Vrijwel iedere dag maakt men gebruik van een laptop, vooral tijdens werk. Een briefcase is voor veel beroepen toch écht de juiste keuze. Als jij een zakelijk afspraak hebt, dan is het nogal gek om aan te komen met een versleten canvas rugzak, vooral wanneer jij zelf netjes gekleed bent. Een leren laptoptas is niet alleen praktisch in zo’n geval, maar ook een toevoeging aan jouw verschijning.

leren laptoptas heren

Amsterdam Briefcase

Evan Red €485.00 Shop nu
laptoptas groen leer

Amsterdam Briefcase

Evan Red €485.00 Shop nu

De Amsterdam Briefcase van Evan Red (37.5 x 30 x 11 cm) is met de hand gemaakt van hoogwaardig leer. Deze unisex laptoptas is verkrijgbaar in maar liefst zeven verschillende kleuren, zodat hij hoe dan ook bij jouw stijl zal passen. Door de contrasterende stiksels krijgt deze tas nét die moderne en speelse twist, zonder afbreuk te doen aan de zakelijke uitstraling. De laptoptas beschikt over dertien verschillende smart pockets met gewatteerde zakken, zodat jij georganiseerd én veilig alles mee kan nemen wat jij gedurende de dag nodig hebt.

London Backpacks

De rugzak blijft voor velen de #1 tas. Dit zal waarschijnlijk altijd zo blijven. Om dit sportieve model toch chique te maken, komt Evan Red met de London Backpack. Een rugzak die wel degelijk te matchen is met jouw zakelijke outfit.

leren bruine backpack

London Backpack

Evan Red €485.00 Shop nu
donkerblauwe rugzak evan red

London Backpack

Evan Red €485.00 Shop nu

De London Backpack is met een formaat van 29.5 x 38 x 11 cm net wat kleiner dan de Amsterdam Briefcase. Maar hoewel het compacte rugzak is, bieden de elf smart pockets genoeg ruimte voor al je spullen. Ook in deze tas past met gemak een 13″ laptop. Verder is de band van de London Backpack afneembaar, waardoor jij hem ook als een soort briefcase mee kan nemen. Een soort 2-in-1 model. Veelzijdig en stijlvol.

Al met al zijn beide modellen een echte aanvulling van jouw garderobe. Bezoek de website van Evan Red en ga voor jouw favoriete leren tas.