De luxe Feilario koffer

Als je gaat kijken voor een nieuwe koffer, zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Zo moet je kijken naar het materiaal, de veiligheid, de wieltjes en het formaat. Heb je ook gedacht aan handige snufjes? Nee hè?

We kunnen je vertellen dat deze koffer het allemaal heeft. Laten we eerst eens beginnen met het introduceren van de koffer zelf. We hebben het namelijk de hele tijd over de Feilario Hardside Expandable Spinner Suitcase (verkrijgbaar op Amazon). De koffer is gemaakt van PC en aluminium. Het gewicht van de koffer zelf blijft hierdoor ook erg laag. De koffer is ook in vier kleuren en drie maten te verkrijgen. Zo kan je kiezen voor donker grijs, wit, zwart en donkergroen. Dat maten waar je uit kan kiezen zijn 41 x 22 x 46 cm, 35 x 23 x 56,5cm en 40 x 25,5 x 66 cm.

Deze koffer beschikt over een smartphone houder, usb-poort, bekerhouder en meer handige snufjes

De handige snufjes zijn ideaal

Dan komen we aan op het leukste deel van de gehele koffer: de snufjes. De koffer heeft namelijk een uitklapbare ingebouwde flessenhouder, een usb-poort, een type c aansluiting en een telefoonhouder op het verstelbare handvat. Hiernaast zit voor op de koffer een soort klep. Deze is via een ‘slot’ op de koffer zo open te krijgen. In deze klep kan je belangrijke dingen zoals je laptop of iPad kwijt. Zo hoef je niet tien jaar in je koffer te graaien voordat je die bepaalde spullen gevonden hebt. In de koffer zelf heb je ook nog genoeg ruimte voor je kleding. Aan de linkerkant heb je onderaan ook ruimte voor kleding, maar bovenop heb je iets nog veel handiger. Hier is namelijk een vak met gaatjes en een rits, maar daaronder is een speciaal vakje voor natte spullen die terug naar huis moeten. Zo hoef je nooit meer een natte zwembroek in je koffer te stoppen.

@nikkimora1.0 Amazon Travelling Luggage With Different options (feilario Hardside Expandable Spinner Wheel Luggage, Built-In TSA lock Carry on Suitcase, with USB Port & Cup Holder & Phone Holder) . (Storefront Link in Bio) or https://amzn.to/3OJ7oQb . #amazon #amazonfinds #foryou #amazonmusthaves #amazonfashion #amazonfashionfinds #amazonproductsyouneedordont #amazonproduct #fashion #fashiontiktok #fyp #shorts #reel ♬ original sound – nikki_moraa

De luxe koffer is handig mee te nemen

Als er iets vervelend is, dan is het wel een koffer die niet goed rolt. Gelukkig heb je daar geen last van bij deze koffer. De wieltjes kunnen namelijk ook 360 graden draaien, wat het meenemen dus een stuk makkelijker maakt. Ook zit er een handvat op de lengte van de koffer. Bovenop de koffer is er ook een vierdelige cijfer code. Niemand kan dus zomaar in jouw koffer kijken als je er zelf niet bij bent.

Weet je niet zeker of je alles hebt ingepakt? Bekijk hier een lijst met dingen die je moet inpakken.