Floyd Mayweather ‘The Money Team’

Floyd Mayweather is in bijna alles het tegenovergestelde van hetgeen je zou verwachten van een man met een aanzienlijk vermogen. In de meeste gevallen zie je het niet direct dat iemand onvoorstelbaar rijk is. Zo rijdt Warren Buffet nog altijd zelf in zijn auto en loopt Jeff Bezos ook niet echt te pronken met zijn vermogen van ruim 105 miljard dollar. Mayweather doet dat wel en op een schaamteloze manier laat hij zijn volgers weten dat hij een nieuwe hobby heeft: luxe horloges verzamelen en voornamelijk het type met veel bling bling.

Mayweather is bij de tijd

Op Instagram laat de gepensioneerde bokser zien welke luxe horloges hij onder andere bezit. De verzameling die hij ondertussen bij elkaar heeft weten te sprokkelen is op zijn minst interessant te noemen. Nog interessanter is dat de beste man zich duidelijk richt op een nieuw soort publiek, de liefhebber van de wat meer exclusieve horloges. Mayweather is dan ook niet de flauwste en laat niet alleen graag zien welke bijzondere klokjes hij bezit, hij geeft er ook graag uitleg over. Zijn posts op Instagram worden uiteraard afgesloten met het bekende #TMT. Jawel, The Money Team.Zoals elke watch-spotter het doet, plaatst Mayweather niet alleen een afbeelding van zijn horloges, hij laat ook zien dat hij ze daadwerkelijk draagt. Kijk, zo hoort het dus.

Geen goedkope klokjes

Enkele bijzondere exemplaren willen we je uiteraard niet onthouden. Zo bezit Mayweather een Richard Mille RM 59-01 Tourbillon Yohan Blake. Het horloge, ontworpen door de Jamaicaanse atleet Yohan Blake in samenwerking met het horlogemerk Richard Mille kostte een slordige 620.000 dollar.

Een ander exemplaar is de beroemde Patek Philippe Nautilus. Oké, het is niet echt super exclusief, als je voldoende geld hebt kun je hetzelfde model gewoon kopen. Het model wat Mayweather bezit is uiteraard geen instapmodel. Het model wat hij draagt, is namelijk voorzien van een roségouden kast en band zijn van roségoud en robijnen versieren de lunette en indexen.

View this post on Instagram

All Factory, Patek Philippe Nautilus 5723/1R

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

Check hieronder nog een aantal pareltjes van Floyd ‘Money’ Mayweather:

View this post on Instagram

All Factory, Jacob & Co. Rainbow Tourbillon 1 of 1

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on